<>

 
 
 
A német másodosztály első fordulójának zárómeccsén a Freiburg a Nürnberget fogadja, izgalmas meccsre van kilátás.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

Gólokat várunk a hétfői német derbin

A német másodosztály első fordulójának zárómeccsén a Freiburg a Nürnberget fogadja, izgalmas meccsre van kilátás.
Német másodosztály
Freiburg - Nürnberg
Hétfő, 20:15 óra

A Freiburg a Bundesligából szállt alá, alighanem azzal a céllal, hogy azonnal kiharcolja az élvonalba való visszajutást. Nem sokon múlt egyébként a bennmaradásuk, hiszen a már osztályozós helyen végző Hamburg, vagy a tagságát meghosszabbító Hertha csupán egyetlen ponttal szerzett többet a piros mezeseknél. Számokban kifejezve 34 meccsen 7 győzelem, 13 döntetlen és 14 vereség volt a mutató. A nyári felkészülési meccsek jól indultak, hiszen 3 sikerrel nyitott a gárda, az azt követő négy találkozón azonban 3 kudarc és egy iksz következett.

Ami a Nürnberget illeti, a vendégek a 9. helyen végeztek a legutóbbi szezonban, méghozzá 13-6-15-ös statisztikájuknak ,,köszönhetően”. A bajorországi alakulat csupán 4 mérkőzést vívott a nyári szünetben, ezeken azonban csalódást keltett a szereplésük, hiszen kétszer kikaptak, kétszer pedig döntetlent játszottak aktuális ellenfelükkel.

058. Freiburg - Nürnberg, 2.5 gól felett (1.73) - Tippmix

A közelmúlt egymás elleni eredményei beszédesek; legutóbbi 9 találkozásuk alkalmával két 1–1-et leszámítva minimum háromszor rezdültek meg a hálók. Bízunk benne, hogy a csapatok ezúttal is folytatják ezt a hagyományt, és gól gazdag összecsapással örvendeztetik meg a szurkolókat és a fogadókat egyaránt!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!