<>

 
 
 
Három merész ötlettel is érkezünk szombaton: a magyar bajnokságból kettő, míg az orosz élvonalból egy csinos oddsot szemeltünk ki.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három meccs, az odds az egekben!

Három merész ötlettel is érkezünk szombaton: a magyar bajnokságból kettő, míg az orosz élvonalból egy csinos oddsot szemeltünk ki.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

134. Amkar Perm - Krilja Szovjetov Szamara, X (2.90) - orosz bajnokság, 13:00

Az orosz bajnoki első osztály 3. fordulójában az Amkar Perm a Krilja Szovjetov Szamarát látja vendégül. A hazaiak vereséggel kezdték a szezont (Krasznodar, 0–1), utána viszont a Rubin Kazan ellen sikerült a javítás (2–0). A másik oldalon éppen fordított a helyzet, a Szamara a nyitányon egy góllal jobbnak bizonyult az Anjinál (1–0), a második játéknapon viszont a CSZKA Moszka könnyedén győzte le a közép-oroszországi együttest. A közelmúlt egymás elleni mérlege rendkívül kiegyenlített, 3 Amkar siker és 2 Szamara győzelem mellett ötször ikszeltek egymással a csapatok. Szerintünk most is a döntetlenre van a legnagyobb esély, így a bevállalós szelvényeken ott a helye az összecsapásnak!

165. Haladás - MTK, 1 (2.54) - magyar bajnokság, 18:00

A szombathelyi együttes két nehéz meccsen van túl: előbb otthon kikapott a Fraditól, majd meglepetésre győzött Fehérváron. Ezúttal a tavalyi bronzérmes lesz Királyék ellenfele. A Hali jól erősített a nyáron, fél kezdőcsapatnyi focista érkezett a Rohonci útra.

A fővárosiaknál a legnagyobb változás a kispadon történt, László Csaba ült le Garami József helyére. A kék-fehérek gyorsan kiestek az EL-ből (Vojvodina, összesítésben 1–3), és a Puskás legyőzése után a Honvédnál kikaptak. Ma sem lesz egyszerű dolguk Kantáéknak, könnyen megéghetnek.

167. Diósgyőr - Videoton, X (3.05) - magyar bajnokság, 18:00

A borsodiak két meccs után három pontosak, verték a Vasast, majd kikaptak a Fradinál. A piros-fehérek játéka eddig nem volt meggyőző, a Groupamában az első félidőben kis híján nagy verésbe szaladtak bele. A Vidi rúgott gól és pont nélkül áll két mérkőzést követően. Casoni csapata a BL-ben kedden a BATE Borisov ellen egy ikszet hozott össze a Sóstói Stadionban. A fehérváriak eredményességben és játékban egyaránt elmaradnak a tavalyi önmaguktól. Egy pontra azért jók lehetnek, talán az első góljuk is meglesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!