<>

 
 
 
A tavalyi 4. helyezett Slask Wroclaw idén még nem nyert bajnoki meccset, viszont kiesett az El-ből, az újonc ellen pedig begyűjtheti az első sikerét.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Idén még nyeretlen, az újonc ellen feltámadhat

A tavalyi 4. helyezett Slask Wroclaw idén még nem nyert bajnoki meccset, viszont kiesett az El-ből, az újonc ellen pedig begyűjtheti az első sikerét.
Lengyel bajnokság
Slask Wroclaw - TBB Nieciecza
Vasárnap, 15:30 óra

A Slask az előző idény alapszakaszát a 4. helyen zárta, majd a felsőházban sikerült ezt a pozíciót megőriznie, így indulási jogot szerzett az Európa-ligában. Ott azonban nem sokra vitte a gárda: a Celje együttesét ugyan kettős győzelemmel búcsúztatták, a Göteborg ellen viszont otthon gólképtelen maradt (0-0), idegenben pedig 2-0-ra kikapott, így kiesett. Marad tehát a bajnokság, itt azonban nem rajtolt túl fényesen: a Legia 4-1-el átgázolt rajta, majd jött a Pogon elleni 1-1, vagyis 2 kör után 1 ponttal áll mindössze. A keret érdemben nem változott a nyár során: egy 6 gólos támadó távozott, a két leggólerősebb játékosát viszont megtartotta a csapat és védelme is egyben maradt.

A TBB újonc a ligában, tavaly 73 ponttal a 2. helyen zárta a másodosztályt, így feljutott. Hátterük azonban meglehetősen szerény, nem sikerült igazán megerősíteni a keretet, így kérdéses mire lesz jó a csapat az élvonalban. Az eddigiek alapján nem sokra: két forduló alatt gólt sem lőtt az együttes, 1-0-ra kikapott a Piast Gliwice otthonában, majd sima 0-2-es vereség a Jagiellonia vendégeként. Most pedig jöhet a harmadik meccs zsinórban vendégségben...

223. Slask Wroclaw - TBB Nieciecza, 1 (1.75) - Tippmix

A Slask szerény rajtja betudható a nemzetközi kupaszereplésnek, ugyanis a keret lényegesen nem változott, az előzetes várakozások szerint idén is ott lehetnek a felsőházban. A TBB lehetőségei viszont korlátozottak, jó eséllyel a kiesés elől kell majd menekülnie újoncként, ami nem lesz egyszerű küldetés... A Slask még nyeretlen ebben a szezonban, ez a meccs azonban remek lehetőség az első idei siker begyűjtésére.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!