<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bekezdhet a bajnokságban a PSG

A fővárosi csapat címvédőhöz méltón kezdhet a Lille ellen az új szezonban. Legutóbb 1-0-ra nyert itt a PSG.
Francia bajnokság
Lille - PSG
Péntek, 20:30 óra

Nem sikerült túl jól az előző szezon a Lille számára. A klubnál az egyik célkitűzés az európai kupaindulás volt, ám végül erről lemaradt a csapat. Nyolcadikként zárt a Lille, főleg a rengeteg bosszantó vereség miatt. Otthon még ment a játék (11 győzelem - 5 döntetlen - 3 vereség), de idegenben borzalmas volt a Lille (5-3-11). Ezek után azt lehetett volna várni, hogy megerősítik a keretet, de éppen ellenkezőleg történt. Több kulcsjátékos (Kjaer, Traoré, Roux, Gueye, Origi) is távozott, akiket nem sikerült pótolni. Egyelőre másodvonalbeli játékosokkal töltötték fel a keretet, komoly igazolás nem érkezett a középpályás Bauthéacon kívül.

A PSG-nél viszont nagyobb volt a sürgés-forgás. Egyrészt sikerült megtartani a sztárcsatárokat, Cavanit és Ibrahimovicot is, ráadásul éppen tegnap jelentették be, hogy megvásárolták Angel Di Mariát is a Manchester United-től. Rajta kívül Stambouli és Trapp érkezett még, illetve véglegesítetté Aurier átigazolását. A keretből egyedül Yohan Cabaye távozott, ő a Crystal Palace-hoz igazol, de nem volt fontos láncszem a csapatban. A csapat már begyűjtötte első trófeáját: rendkívül könnyedén verte 2-0-ra a Lyon csapatát a szuperkupa döntőjében. Igaz, azon a meccsen lesérült a legjobb játékos: Zlatan Ibrahimovic.

Tipp

137. Lille - PSG, 2 (1.73) - Tippmix

A PSG tehát egyik nagy sztárja nélkül kénytelen pályára lépni, de szerintünk így is toronymagas esélyese ennek a találkozónak. A jó kezdés elengedhetetlen a címvédésre készülő gárdánál, ezt a szétesett Lille-t pedig illene is legyőznie.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!