<>

 
 
 
Az orosz másodosztályban egy hazai sikerrel, míg a norvég kettőben egy remivel tennék szert két csinos oddsra hétfőn.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Norvég iksz, orosz hazai

Az orosz másodosztályban egy hazai sikerrel, míg a norvég kettőben egy remivel tennék szert két csinos oddsra hétfőn.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

15040. Tyumeny - Fakel Voronyezs, 1 (2.15) - orosz másodosztály, 16:00

A 13. fogadja a 17. helyen állót az orosz másodosztály 7. körében. A Tyumen remek formát mutat: az első 4 fordulóban nyeretlen csapat zsinórban két derbin zsebelte be a 3 pontot. Mindkét meccset hazai pályán nyerték meg, most pedig jöhet az a Voronyezs, amely 1-0-5 mérleggel áll 6 forduló után és zsinórban 2 vereséget szedett be. Idegenben mindhárom meccsét elveszítette eddig a Fakel, amely tavaly megnyerte saját csoportját a harmadik vonalban - ezáltal biztosítva feljutását. A Tyumeny tavaly újoncként a 9. helyen zárt és főként otthon menetelt szépen. Hétfő este újabb fontos találkozót húzhat be saját közönsége előtt a kiesőjelölt újonc ellen.

14685. Kristiansund - Sandnes Ulf, X (3.15) - norvég másodosztály, 19:00

A norvég másodosztályú pontvadászat 20. fordulójának hétfői játéknapján a Kristiansund a Sandnest fogadja. A hazaiak rapszodikusan teljesítenek az idén, hiszen a lejátszott 19 mérkőzésen 8 győzelem, 6 döntetlen és 5 vereség a mérleg, a 30 megszerzett pont pedig a 6. helyhez elegendő a tabellán.

Vendégoldalon ennél biztatóbb a helyzet, hiszen a világoskék mezesek 9 sikert, 8 ikszet és mindössze két vereségét számlálnak, így nem csoda, hogy ez a statisztika a második legjobb a ligában. Hogy egymás ellen mire mennek a felek, az jó kérdés, mert bár a fogadóirodák oddsai alapján a hazaiak az esélyesek, szerintünk korántsem biztos, hogy minden pont Kristiansundban marad, egyet szerintünk magukkal visznek a vendégek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!