<>

 
 
 
Ezúttal már a BL-főtábla a tét, kedd este Rómában szoros összecsapás várható a Lazio és a Leverkusen közt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ezt várjuk a Lazio-Bayer BL-derbitől

Ezúttal már a BL-főtábla a tét, kedd este Rómában szoros összecsapás várható a Lazio és a Leverkusen közt.
Bajnokok Ligája selejtező
Lazio - Leverkusen
Kedd, 20:45 óra

A Serie A még nem kezdődött el, a rómaiak viszont már túl vannak egy tétmeccsen: augusztus elején Sanghajban elbukták a Szuperkupát a Juvestusszal szemben (2-0). A halvány kékek tavaly remekül teljesítettek a bajnokságban, egy ponttal maradtak le a városi rivális mögött, így végül bronzérmesek lettek Pioli mester tanítványai. Attraktív, támadó focit toltak Felipe Andersonék, 70 találatot jegyeztek a pontvadászatban! A keretben volt mozgás a nyáron, a Lazio eddig több mint 20 millió eurót költött a börzén. Íme az érkezők listája: Sergej Milinkovic-Savic (Genk), Ricardo Kishna (Ajax), Dusan Basta (Udinese), Mauricio (Sporting Lisbon), Patric (Barcelona B), Ravel Morrison, Wesley Hoedt (AZ Alkmaar).

A felkészülési időszakban nem okozott sok örömöt a gárda a drukkereinek, szinte mindenkitől kikaptak Kloséék. No de nem is az edzőmeccseket kell megnyerni!

A Bundesliga már megkezdődött a hétvégén, a gyógyszergyáriak pedig nyertek is hazai környezetben (Hoffenheim, 2-1). Előtte a kupában is mentek már egy kanyart Kiesslingék, tehát a germán alakulat játékban van. Roger Schmidt társulatánál is volt mozgás rendesen a nyáron. Rolfes visszavonult, Gonzalo Castro, Milik, Wollscheid, Reinartz és Drmic is eligazolt. Érkezett többek közt: Ramalho (Salzburg), Papadopulosz (Schalke), Mehmedi (Freiburg), Kramer (Mönchengladbach), Kohr (Augsburg) és Tah (Hamburg).

Főtipp

07573. Lazio - Leverkusen, mindkét csapat szerez gólt (1.70) - Tippmix

Melléktipp

07559. Lazio - Leverkusen, 2.5 gól felett (1.85) - Tippmix

Mindkét tréner, így mindkét brigád támadó felfogású. Bár az első mérkőzéseken rendre óvatosabb futballt lát a publikum, ma nem gondoljuk, hogy meghazudtolná magát a Lazio és a Leverkusen. Jó eséllyel mindkét fél betalál majd, és jöhet a +2.5-ös opció is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!