<>

 
 
 
Az Ajax odahaza, míg a Spanyol Szuperkupát frissen elhódító Athletic Bilbao idegenben tehet szert előnyre az El-ben. A Vidi viszont nem sok jóra számíthat Lengyelországban...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: fókuszban az Európa-liga

Az Ajax odahaza, míg a Spanyol Szuperkupát frissen elhódító Athletic Bilbao idegenben tehet szert előnyre az El-ben. A Vidi viszont nem sok jóra számíthat Lengyelországban...

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

07940. Ajax - Jablonec, 1 (1.50) - Európa-liga selejtező, 19:00

Az Ajax meglepetésre kiesett a BL-ből a Rapid ellen, így az Európa-ligában kénytelen vigasztalódni. Ez komoly kudarc a csapatnak és komoly csalódás a drukkereknek. A Jablonec viszont kiváló ellenfél a javításra - persze csak ha komolyan is veszi az El-t a holland együttes. Szerintünk igen!

08234. Zilina - Athletic Bilbao, 2 (1.70) - Európa-liga selejtező, 20:15

Az Athletic hosszú idő után trófeát nyert, ráadásul nem is akárki ellen, hiszen a Szuperkupát a Barcelona ellen sikerült elhódítani. Ez komoly lökést adhat a csapatnak, a Zilina még hazai pályán sem nevezhető verhetetlen ellenfélnek a baszkok számára. Meglepődnénk, ha nem tudna előnyt szerezni a Bilbao már Szlovákiában.

08216. Lech Poznan - Videoton, 1 (1.35) - Európa-liga selejtező, 21:00

Természetesen fájó szívvel adjuk ezt a tippet, de ez a Videoton már nem a tavalyi Videoton. A vezetésben is komoly problémák vannak és a csapat sem olyan már minőségileg, mint tavaly ilyenkor. A Lech sincs a topon, de még így is ütősebb, mint a támadásban gyakorlatilag impotens fehérvári csapat. Sajnos 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!