<>

 
 
 
Csütörtökön kezdődik a CHL, azaz a jégkorong Bajnokok Ligája. Az első napon a dán bajnok az osztrák bajnokot fogadja, mi pedig a Red Bullt tartjuk esélyesnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Idegenbeli győzelemmel nyithat a Salzburg

Csütörtökön kezdődik a CHL, azaz a jégkorong Bajnokok Ligája. Az első napon a dán bajnok az osztrák bajnokot fogadja, mi pedig a Red Bullt tartjuk esélyesnek.
Jégkorong Bajnokok Ligája
SönderjyskE - Salzburg
Csütörtök, 19:00 óra

A SönderjyskE Vojens 4-1-es összesítéssel verte a dán bajnoki döntőben az Ebsjerget. A nyáron két felkészülési meccset játszott, az Aalborgot 6-2-re verte, ám Hamburgban 4-3-ra kikapott. A tavalyi CHL-ben 1 győzelemmel és 5 vereséggel zárt a csapat. A keretük nagyjából egyben maradt, a második legponterősebb csatáruk, a kanadai Patrick Asselin még nem írta alá új szezonra vonatkozó szerződését.

21182. SönderjyskE - Salzburg, 2 (1.55) - Tippmix

A Salzburg 6 pontos előnnyel nyerte meg az alapszakaszt, majd a középszakaszt is megnyerte, az EBEL-döntőt pedig söpréssel húzta be. A felkészülési időszakban is megállíthatatlan, a norvég Stavangert 8-0-ra elintézte, a svájci Bernt pedig 6-3-as verésben részesítette. Az elmúlt évben komolyan vették a BL-t, svájci, svéd és finn csapatot megelőzve csoportgyőztesek lettek, majd a negyeddöntőben egy 4-2-es győzelem után a visszavágón drámai 8-5-ös vereséget szenvedtek a későbbi győztes Luleától. Kevés mozgás volt a keretükben a nyáron, a csapat magját egyben tartották.

Szinte minden a vendégek mellett szól, nagy meglepetés történne, ha nem húzná be a három pontot a Red Bull Salzburg.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!