<>

 
 
 
A Schalke a Werder elleni sima 3-0-s sikerrel rajtolt, szombat délután pedig az újonc Darmstadt együttesét fektethetik két vállra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

A Werder után az újoncot verheti a Schalke

A Schalke a Werder elleni sima 3-0-s sikerrel rajtolt, szombat délután pedig az újonc Darmstadt együttesét fektethetik két vállra.
Német bajnokság
Schalke - Darmstadt
Szombat, 15:30 óra

A gelsenkircheni alakulat minden csapatrészt igyekezett megerősíteni a nyáron. A védelembe végleg megszerezték Nastasicot, Junior Caicara és Riether ugyancsak bekk, a középpályára Geis érkezett Mainzból, a támadósorba pedig Di Santo jött Brémából. Andre Breitenreiter vezetőedző variációs lehetősége így nagyobb lesz, és bizony a nyitó fordulóban, a Weser Stadionban már villantott is egy nagyot a brigád: 3-0-ra győztek a brémaiak otthonában. Nastasic megsérült, le kellett cserélni, rajta kívül Uchida, Howedes és Giefer nem bevethető. Az együttes tavaly a 6. pozícióban zárt, ennél azért jobb teljesítményt vár el a szakvezetés az alakulattól.

A Darmstadt tavaly ezüstérmet szerzett a Bundesliga II-ben, így juthatott fel az első osztályba. Otthon félelmetesek voltak a kékek, idegenben viszont zömében ikszeltek a kékek. A nyáron kevés pénzből igazoltak sok focistát, a Herthából érkeztek minden csapatrészbe, de a napokban Garics is ide szerződött a Bolognától. A nyitó napon Merck-Stadion am Bollenfalltor-ban 2-2-re végeztek a Hannoverrel - hiába vezettek kétszer is Hellerék, a szászok pontot tudtak hozni tőlük.

22309. Schalke - Darmstadt, 1 (1.40) - Tippmix

A Darmstadtnak még szoknia kell a Bundesliga I légkörét, és a Veltins Arénában még a rutinosabb és erősebb társulatok is gyakran szenvednek. A Schalke otthon győz, magabiztos sikert arat az újonc ellen. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!