<>

 
 
 
A keddi BL selejtezők után szerdán sincs megállás, a maradék öt párharc visszavágóját ma este rendezik, mi most a CSZKA és a Sporting csatáját vizsgáljuk meg közelebbről.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Minden a gólok mellett szól Moszkvában

A keddi BL selejtezők után szerdán sincs megállás, a maradék öt párharc visszavágóját ma este rendezik, mi most a CSZKA és a Sporting csatáját vizsgáljuk meg közelebbről.
Bajnokok Ligája selejtező
CSZKA Moszkva - Sporting CP
Szerda, 20:45 óra

Az oroszok egy héttel ezelőtt ugyan 2–1-re alulmaradtak Portugáliában, az idegenben lőtt góljuk azonban komoly jelentőséggel bírhat a mai este folyamán. A Premjer Ligában egyébként remekül rajtolt az együttes, hat forduló után egyedüli 100 százalékos csapatként áll a tabella élén, a legutóbbi játéknapon a Rosztovot győzték le 2–1-es különbséggel.

A Sporting nyitánya felemásra sikerült hazája bajnokságában, hiszen az első fordulóban ugyan győztek a zöld-fehérek – igaz, csak egy góllal bizonyultak jobbnak az újonc Tondela együttesénél –, a második játéknapon pedig csak 1–1-es döntetlenre futotta az erejkükből a Ferreira ellenében, így 2 fordulót követően négy pont áll a nevük mellett.

00560. CSZKA Moszkva - Sporting CP, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Tippmix

A lisszaboni odavágó egyébként portugál fölényt hozott, kétszer annyi kapura lövése volt Jorge Jesus alakulatának, az egygólos győzelem azonban finoman szólva sem tekinthető életbiztosításnak.

Abszolút háromesélyesnek véljük a párharcot, minden kérdés nyitott, az viszont nem, hogy mindkét gárda a támadófutball híve, minden sorozatot figyelembe véve az oroszok zsinórban 11, a portugálok 21 (!) találkozót vívtak meg úgy, hogy betaláltak aktuális ellenfelük kapujába, miért pont most vennének vissza a lendületből?! A tippünk tehát gólváltás!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!