<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Magyar kézi, brazil futball

A Vác győzelme nem verné ki a biztosítékot 1.60-as oddsért, ám találtunk egy izgalmas brazil focimeccset is, ahol csaknem háromszoros pénzt ér az X.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28970. Vác - Cegléd, 1 (1. 60) – férfi kézilabda NB I, 18:00

Az élvonalba frissen feljutó Vác csapata győzelemmel kezdte a szezont, idegenben verte 30-28-ra a Balmazújvárost. A legutóbbi évadban az NB I B nyugati csoportját megnyerő Pest megyei gárdába több új játékos is érkezett a nyáron. A váciakhoz szerződött Tóth Mihály (Szeged), Milan Popovic (Lovcen Cetinje), Nemanja Vucicevic (Jugovic), Munkácsi Robin (Gyöngyös), Bartók Donát (Tatabánya), Marko Vasic (Mezőkövesd), Terenyi Zoltán (Mezőkövesd), Czene Dávid (NEKA) is. Míg négy játékos (Gúnya Péter (Szentendre), Nigrinyi Tibor, Simányi Péter (FTC) és Munkácsi Máté (Nyíregyháza)) távozott a csapattól.

A Cegléd szintén győzelemmel kezdte az idényt. Pest megye harmadik legnépesebb városának csapata a Komlót győzte le hazai pályán 26-23-ra. A legutóbbi szezon 9. helyezettjénél azonban sokan távoztak (Pocsai Rajmund, Nikolicza Renátó, Gigler István, Antal Szabolcs, Takács Bence és Bartucz László), ám kevesen érkeztek. Tavasszal szerződést kötöttek Borsos Tamással, aki a Csurgótól érkezett, s bal átlövő poszton játszik, a Malmöből pedig a montenegrói válogatott fiatal irányítóját Bozo Andjelic-et igazolták le. Nyáron is érkezett két 21 éves fiatal, Megyeri Péter Kun Attila. A két csapat legutóbb (barátságos mérkőzésen) augusztus 21-én találkozott egymással, akkor a Vác 34-28-ra legyőzte a Ceglédet. Most is hazai sikerre számítunk.

01814. Gioás – Palmeiras X (2.85) – brazil bajnokság, csütörtök 03.00

Magyar idő szerint csütörtökön hajnalban folytatódnak a Campeonato Brasileiro, vagyis a brazil első osztály küzdelmei. A 22. játéknapon a 4. helyen álló Palmeiras a 17. Goiáshoz látogat, mégsem vagyunk annyira biztosak a vendégek sikerében, mint arra esetleg a helyezésekből következtetni lehetne. Hazai oldalon bőven akad probléma, az 5-7-9-es mérleg finoman szólva elkeserítő, ráadásul hazai pályán is gyengén muzsikál a Goias (7 meccsen 3-4-3 a mutató).

A Palmeiras ehhez képest meglepően jól teljesít idén, 10 sikert, 4 döntetlent és 7 vereséget tud felmutatni a zöld-fehér alakulat. A forma viszont nem az igazi, legutóbbi 6 bajnokijukból csak kettőt tudtak megnyerni, négyet pedig elveszítettek. A legutóbbi egymás elleni két meccsen a Goias örülhetett, azt megelőzően viszont kétszer a Palmeiras diadalmaskodott, előtte pedig ikszeltek a felek. Most is jó esélyt látunk a pontosztozkodásra, így a bevállalós szelvényünkön mindenképpen helyet szorítunk az X-nek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!