<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 10.5-ös odds két Eb-selejtezővel

Kinéztünk egy döntetlent a szombat délutáni Eb-selejtezők közül, este pedig a spanyolok egygólos győzelmét várjuk. Merész tippek?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16816. Luxemburg - Macedónia, X (3.10) - Eb-selejtező, 18:00

A C-csoportban az utolsó hely elkerülése a tét ezen a meccsen. A hazaiak egy pontosak, azt a fehéroroszok ellen szerezték. A nagyoktól simán kikaptak, viszont Macedóniában csak a hajrában maradtak alul (3–2). A vendégek sem büszkélkedhetnek szereplésükre, épp az említett három pont áll a válogatott neve mellett – ez a csoport ötödik helyére elegendő jelenleg. A spanyolokon kívül senki nem verte meg nagyon Trajkovskiékat. Ma sem mehetnek biztosra, akár döntetlen is lehet a vége.

16925. Spanyolország - Szlovákia, (0-1) X (3.40) - Eb-selejtező, 20:45

Kulcsfontosságú mérkőzés vár a spanyol nemzeti tizenegyre a szlovákok elleni Eb-selejtezőn. Vicente del Bosque legényei a listavezetőt fogadják. Marek Hamsíkék eddig remekelnek: mind a hat meccsüket megnyerték, ráadásul csupán három gólt kaptak. Minden összevetést figyelembe véve 2014 májusa óta nem szenvedtek vereséget a szlovákok. Akkor az oroszok diadalmaskodtak hazai pályán 2-1-re. Ráadásul tavaly októberben nagy meglepetésre a spanyolokat is megtréfálták, hazai pályán 2-1-re diadalmaskodtak.

A szombati összecsapáson revánsra készül Spanyolország. Ugyanis ha csoportgyőztesek szeretnének lenni, mindenképp le kellene győzniük hazai pályán riválisukat. Mindkét csapat sok gólt szerzett, s keveset kapott. Iniestáék mutatója 15-3-as, míg a listavezetőké 13-3-as. Del Bosque keretébe visszakerült Diego Costa, a Chelsea csatára, s meglepetésre meghívót kapott Bartra is, aki ritkán kap lehetőséget a Barcelonában. A spanyol siker nüánszon múlhat, ezért mi egygólos hazai győzelemre számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!