<>

 
 
 
A zágrábi KHL-csapat győzelméért igen szép tétszorzót kínálnak. Ráadásul nem is lehetetlen a horvátok minszki sikere.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Három meccse nem kapott gólt a Medvescak

A zágrábi KHL-csapat győzelméért igen szép tétszorzót kínálnak. Ráadásul nem is lehetetlen a horvátok minszki sikere.
KHL
Dinamo Minszk-Medvescak
Szerda 18:00 óra

A Dinamo Minszk sokáig a 28 csapatos KHL utolsó helyén állt, ám a legutóbbi két mérkőzését megnyerte a fehérorosz csapat. A minszkiek legponterősebb játékosa Geoff Platt, a honosított kanadai támadó 12 meccsén 6 gólt és 3 gólpasszt jegyzett az idei szezonban. Követője nem akad a csapatban, őt követően hárman állnak öt ponttal, a tavalyi házi gólkirály, Tim Stapleton távozása után nem érkezett megfelelő támadó a pótlására. Kapusposzton is foghíjasak a fehéroroszok, hazai kapus híján a norvég Lars Haugen 91,2%-os, míg a Platthez hasonlóan Kanadából honosított Lalande 90,5%-os hatékonysággal véd, utóbbi majdnem négy gólt kap átlagosan egy meccsen.

A Medvescak hihetetlen szériában van, mind a hat hazai mérkőzését megnyerte az elmúlt meccseken, többek között a tabella első két helyén álló SZKA-t és Bariszt is legyűrte az észak-amerikaiakból álló zágrábi csapat. Külön kiemelendő, hogy kapusuk, Barry Brust a legutóbbi három mérkőzésén nem kapott gólt, tehát hihetetlenül jó formában véd. A góllövőlistát vezeti a korábbi NHL-gólkirály, Jonathan Cheechoo, a hátvédek kanadai táblázatán pedig a harmadik helyen áll Kurtis Foster.

Fő tippünk:

Dinamo Minszk–Medvescak, 2, meccsgyőztes (1.90) - Betclic

Megfontolandó:

Dinamo Minszk–Medvescak, 2 (2.50)

A zágrábiak formáját tekintve ők a találkozó esélyesei, így bár kicsit merésznek tűnik rájuk fogadni, a 2,5-ös tétszorzóért megéri kockáztatni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!