<>

 
 
 
Döntően befolyásolja a továbbjutást a mérkőzés. Ha nyer a házigazda, jó eséllyel ott lesz Franciaországban. Ha nem, akkor még lesz izgulni valója...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fix 1-est húzunk erre az Eb-selejtezőre

Döntően befolyásolja a továbbjutást a mérkőzés. Ha nyer a házigazda, jó eséllyel ott lesz Franciaországban. Ha nem, akkor még lesz izgulni valója...
Eb-selejtező, E-csoport
Svájc – Szlovénia
Szombat, 20:45

Az E-csoportban hat forduló után így fest a tabella: 1. Anglia 18, 2. Svájc 12, 3. Szlovénia 9, 4. Észtország 7, 5. Litvánia 6, 6. San Marino 1.

A helvétek rendesen beragadtak a selejtező elején: előbb otthon kaptak ki az angoloktól, majd Szlovéniában is pont nélkül maradtak. Vladimir Petkovic együttes ezt követően rákapcsolt, és mint a négy tétmérkőzését behúzta. Igaz, Drmicék nem nagyvadakat ejtettek el, de legalább nem hibáztak a San Marino, Észtország és Litvánia ellen (utóbbival kétszer találkoztak). A piros-fehérek kerete elképesztően erős, Xhaka, Shaqiri, Behrami, Inler, Mehmedi, Dzemali a középpályán, elől Seferovic, Drmic, hátul Ricardo Rodriguez, Djourou, Schaar, Lichtsteiner... Folytassuk még? A csoportból mindenképpen a svájciak továbbjutását várjuk, és, ha ma nyernek, akkor jó eséllyel megkaparintják a 2. pozíciót. Nincs eltiltott a keretben.

A szlovének egy észtországi vereséggel nyitották a sorozatot, utána verték viszont aktuális ellenfelüket. A későbbiekben a kicsiket legyőzték, az angoloktól azonban kétszer kikaptak. Nem futballozott rosszul a 2-3-ra végződött találkozón Srecko Katanec csapata, de a pontszerzéshez ez kevés volt. Handanovicék helyzete nem reménytelen, hiszen a mai ütközet után elméletileg megoldható feladatok várnak rájuk. Ilicicéknek ma pontot kellene szerezniük, majd szurkolniuk veszettül Rooney-éknak, hogy kedden győzzék le Mehmediéket... Idegenben viszont eddig nem brillíroztak a zöldek, kikaptak Londonban és Tallinban, csak a litvánoktól hozták el a pontokat Novakovicék...

16169. Svájc - Szlovénia, 1 (1.50) - Tippmix

A két keret erőssége alapján a svájciaknak szavazunk bizalmat. Otthon, a St. Jakob-Park-ban nekiront ellenfelének a házigazda, és meg is nyerni a mérkőzést. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!