<>

 
 
 
A G-csoportban nem várunk gólözönt a két kiscsapat találkozójától...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólínség a kiscsapatok meccsén

A G-csoportban nem várunk gólözönt a két kiscsapat találkozójától. Két tippel is jövünk a Moldova-Montenegró meccsre.
Eb-selejtező, G-csoport
Moldova - Montenegró
Kedd, 20:45

A csoportban Ausztria áll az élen 19 egységgel, mögötte Svédország következik 12 ponttal, a további sorrend: Oroszország 11, Montenegró 8, Lichtenstein 5, Moldova 2. A két alakulatnak tehát nincs esélye a továbbjutásra, viszont még beleszólhatnak a nagyok dolgába...

Moldováról már többször elragoztuk, hogy a hatos tán leggyengébb alakulata, Alexandru Curteianu szövetségi kapitány keretében nincsenek klasszisok, keleti együtteseknél lévő légiósok mellett jobbára otthon játszó focistákra épül a nemzeti csapat. Kevés gólt lőnek, 7 meccsen 3-szor voltak eredményesek. A védelem nem acélos, 10-szer kapituláltak, igaz, nagy verésbe nem szaladtak bele. A legutóbb Bécsben is 1-0-lal megúszták a listavezetőnél tett látogatást. És érdekesség, hogy idegenben jobban megy Dedovéknak: otthon mindhárom mérkőzésüket leveszítették, gólkülönbségük 1-5. A keretben nincs eltiltott, Milinceanuék így elméletileg szinte a legjobb összetételben várhatják riválisukat.

Főtipp

08783. Moldova - Montenegró, 2.5 gól alatt (1.45) - Tippmix

Melléktipp

08684. Moldova - Montenegró, 2 (1.90) - Tippmix

Montenegró ennél azért jobb szereplésben bízott. A vörösök jól kezdtek, verték Moldovát, majd figyelmeztető ikszet értek el mindössze Lichtensteinben... Utána jöttek a keményebb csörték, és a svédek elleni hazai ikszen kívül nem sikerült a pontszerzés. A minap a miniállam ellen otthon, zárt kapus mérkőzésen győztek Joveticék. A válogatott idegenben még nem nyert, ma viszont van rá esély... Vukcevicék kerete lényegesen erősebb, mint a házigazdáé. Vucinicék a mai csata után otthon, közönség nélkül fogadják Ausztriát, majd elmennek Moszkvába. E három találkozón három pont összejöhet, így megtarthatják 4. pozíciójukat a csoportban.

Néhány éve már nyert Moldovában Montenegró - ma is bízunk ebben, viszont a kevés találatban még inkább. Nem lesz gólzápor, -2,5-re megyünk rá!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!