<>

 
 
 
Egyik alakulat sincs csúcsformában, ám a hispánok azért otthon általában kegyetlenek. Ma sem hibáznak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Bukik a BL-ben a Bundesliga sereghajtója?

Egyik alakulat sincs csúcsformában, ám a spanyolok azért otthon általában kegyetlenek. Mi azt mondjuk: a Sevilla győzelemmel rajtol a BL-ben.
Bajnokok Ligája
Sevilla - Mönchengladbach
Kedd, 20:45

A Sevilla nem kezdte jól a bajnokságot, három fordulót követően mindössze két egység áll az EL-győztes neve mellett. A málagai ikszet az Atlético elleni csúnya hazai zakó követte, majd a Levente otthonában sem sikerült nyerniük a délieknek. A BL-ben a D-csoportba nyert besorolást Unai Emery együttese, a kvartett nehéz, hiszen aktuális ellenfele mellett a Manchester City és a Juve küzd a továbbjutó helyekért. A keretben a védelemből lesznek hiányzók, Rami és Carrico sérüléssel bajlódott, rajuk kívül Kakuta szerepeltetése is kérdéses. A Ramon Sanchez Pizjuanban azonban nem könnyű pontot szerezni, ezt az előző évadban már bebizonyították a fehér-pirosak.

A Mönchengladbach a múlt szezonban remekelt, most viszont botrányosan gyengén teljesít. Pedig a keret nem gyengült, sőt... Ennek ellenére a bajnokságot négy zakóval, 2-11-es gólkülönbséggel nyitották Lucien Favre fiai. A válogatott szünet sem tett jót a zöld-fehér-feketéknek, ugyanis pénteken az idegenben nem túl acélos Hamburg rúgott egy hármast a Borussia Parkban. A BL-ben nem lesz egyszerű dolga a gárdának, amely nélkülözni kényszerül majd a középpályás Herrmannt, a védő ALvaro Dominguezt, valamint az eltiltott Xhakát.

04030. Sevilla - Mönchengladbach, 1 (1.58) - Tippmix

Idén februárban az EL-ben is összefutott a két társulat az egyenes kieséses szakaszban. Akkor oda-vissza a hispánok nyertek. És kedden is a hazai sikerben érezzük a legnagyobb értéket. Szerintünk a Sevilla győzelemmel kezdni majd a sorozatot. Tippünk: 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!