<>

 
 
 
A házigazda Szolnok borzalmas formában várja a Vasas elleni Magyar Kupa összecsapást, így mi csinos oddsért az élvonalbeli vendégeket támogatjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Osztálykülönbség, szép odds, kettes

A házigazda Szolnok borzalmas formában várja a Vasas elleni Magyar Kupa-összecsapást, így mi csinos oddsért az élvonalbeli vendégeket támogatjuk.
Magyar Kupa
Szolnok - Vasas
Kedd, 18:00

A Szolnok remekül kezdte a bajnokságot, három mérkőzés után száz százalékos volt a gárda. Utána viszont történt valami, hiszen négy bajnokijukból hármat elveszítettek, egyet pedig ikszre adtak. Most már csak a középmezőnyben foglal helyet Kis Károly alakulata, amely a kupa előző körében a Hévízt győzte le idegenben, szűk 1-0 arányban.

21845. Szolnok - Vasas, 2 (2.05) - Tippmix

A Vasas tavaly jutott fel az NB/I-be, az angyalföldiek elsődleges célja a bennmaradás kivívása. A piros-kékek eddig igen szeszélyesen tolják az élvonalban, hol nyernek, hol kikapnak, még nem remiztek kilenc forduló alatt. Három sikert könyvelhettek el Remiliék, hatszor viszont égtek. A brigád legutóbb a Lokit fogadta, és a fővárosiak ezúttal is pont nélkül maradtak. Szanyó Károly csapata amolyan játszós csapat, felvállalja a támadófocit, más kérdés, hogy a védelem is gólképes. A kupa előző körében a Hidasnémetit 12-0-ra verték Keneseiék.

A Vasas jobb erőkből áll, és a fiatal vendégek együttes rendes játékidőben eldönti majd a továbbjutást kérdését. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!