<>

 
 
 
A csütörtök esti olasz derbin két kiscsapat találkozik az Empoli és az Atalanta személyében, a csata pedig könnyen pontosztozkodással zárulhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Egy olasz derbi, két pazar odds

A csütörtök esti olasz derbin két kiscsapat találkozik az Empoli és az Atalanta személyében, a csata pedig könnyen pontosztozkodással zárulhat.
Olasz bajnokság
Empoli - Atalanta
Csütörtök, 20:45

Az ötpontos bergamói alakulat a négy egységnél járó Empolihoz látogat. A hazaiak két vereséggel kezdtek (Chievo, Milan), majd pontot tartottak otthon a Napolival szemben, a múlt hétvégén pedig győzni tudtak a Friuliban (Udinese, 1-2). A mindent eldöntő találatot a veterán Maccarone vitte be a ráadásban. A nyáron némiképp meggyengült brigád eddig feltűnően sokgólos mérkőzéseket játszik, valamennyi párharcán jött az over opció. Marco Giampaolo a grúz támadóra, Mchedlidzére nem számíthat, Saponara és Pucciarelli is hagyott ki edzéseket, de ők azért tán ott lehetnek a csapatban.

Az Atalanta az Internél elszenvedett peches vereség után javított, verte a Frosinonét Bergamóban. Aztán következett két iksz, előbb a Sassuolonál, majd odahaza a Hellas ellenében. Edoardo Reja vezetőedző Briviora, a bekkre nem számíthat, viszont ugyancsak a védelemben bevethető Boukary Drame már pályára léphet. Nagy kérdés, hogy Pinilla mellett bevállalja-e a tréner Denis szerepeltetését, nem lepődnénk meg, ha nem. A kék-feketék célirányosan igazoltak, Curtic és a korábban kölcsönben szereplő Pinilla is stabil kezdőjátékos.

Főtipp

13602. Empoli - Atalanta, 1. félidő X (2.00) - Tippmix

Bátrabbaknak

13600. Empoli - Atalanta, X (3.10) - Tippmix

Az előző bajnokságban mindkét meccsük ikszre végződött - és ma is erre van a legnagyobb esély. Óvatos meccset várunk, ahol a szünetig aligha dől el a három pont sorsa. Sőt, jó eséllyel 90 perc után is igazságosan elosztozkodnak majd az egységeken a felek...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!