<>

 
 
 
A hét utolsó napján északra látogatunk a norvég élvonalba, valamint két tippel érkezünk a francia élvonalból.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három tipp, 3.33-as odds

A hét utolsó napján északra látogatunk a norvég élvonalba, valamint két tippel érkezünk a francia élvonalból.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

41219. Marseille - Angers, 1 (1.40) - francia bajnokság, 14:00

A Marseille nem kezdte túl fényesen a szezont, hiszen előbb a Caen nyert nála 1-0-ra, majd kikapott a Reims vendégeként (0-1). Ezt nem is hagyta szó nélkül a vezetőség: Bielsa ment, érkezett a padra Míchel, aki a Troyes 6-0-s kiütésével debütált a padon. Ezt követően ugyan kikapott a Guingamp vendégeként a csapat, de a Bastia csapatát simán verte otthon, győzelemmel nyitott az El-ben és ugyan a Lyont nem sikerült megverni, az 1-1 nem olyan rossz eredmény. Az újonc Angers meglepően jól rajtolt: 3-3-1 mérleggel áll 7 forduló után, 7-4-es gólkülönbsége sok mindent elárul a csapatról. Elsősorban védekezésére épít, ez azonban a legutóbbi idegenbeli meccsén már csődöt mondott, 3-1-re kikapott a Lorient otthonában. A Marseille javuló játékot mutat, hét közben majd odahaza játszik az Európa-ligában, erre hangolódva elverheti a gyengébb kerettel bíró újoncot és megkezdheti a felzárkózást a tabella élmezőnyéhez.

22978. Rosenborg - Viking Stavanger, 1 (1.40) - norvég bajnokság, 18:00

A hazaiak magabiztosan állnak az élen, 55 pontjuk van, a második Stabaeket héttel előzik meg. A trondheimiek otthon veretlenek, 9-3-0 a statisztikájuk. Az EL-ben jól mutatkoztak be, pontot hoztak St. Etienne-ből.

A bajnokságban a címvédőnél belefért a vereség is (Molde, 1–0), a kupában viszont a héten bejutottak a fináléba. A Viking a harmadik a bajnokságban, 44 pontja van, idegenben 7-0-5-ös eredménysorral. A bajnoki formával nincs gond, viszont elbukták a kupa elődöntőjét otthon a Sarpsborggal szemben. Sok gólt és hazai győzelmet várunk a rangadótól.

42584. St-Étienne - Nice, 1 (1.70) - francia bajnokság, 21:00

Két, remek formában lévő csapat találkozik a Stade Geoffroy Guichard-ban. A hazaiak a második helyen állnak, a kezdeti nehézségek után már öt nyertes bajnokinál járnak. Hét meccs után 16 pontosak, eredményes szereplésüknek a remek védekezés a záloga: öt gólt kaptak csak a zöldek. A Nice 11 pontos (3-2-2), idegenben veretlen (1-2-0), és jó formát mutat: szerdán a Bordeaux-nak hatot rúgtak a déliek. Ha a hazaiaknak a védekezését kellett dicsérni, akkor a vendégek támadójátékát, ugyanis 16 találattal ők a legeredményesebbek a ligában. Jó meccsen a hazai pálya dönthet a St. Etienne javára. Nyer a házigazda.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!