<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meglepőt húzunk Dárdaiék meccsére

Két bajnoki meccset leszámítva mindig szerzett legalább egy találatot a Frankfurt, míg a Hertha hasonló mutatója 6/5. Noha mindkét oldalon rengeteg a sérült, a gólváltást erős tippnek érezzük a vasárnapi derbin.
Német bajnokság
Eintracht Frankfurt - Hertha BSC
Vasárnap, 15:30

Hat meccset követően nyolc ponttal áll az Eintracht, a két győzelme mellett két-két döntetlenje és veresége van. Ebben az évadban odahaza még nem szenvedtt vereséget, az Augsburggal 1-1-et játszott, míg a Kölnt 6-2-re kiütötte. A Frankfurt hagyományosan erős otthon, 13 Bundesliga-ütközet óta nem szenvedett vereséget. Amikor legutóbb a Herthát fogadta, 4-4 lett a meccs vége, vasárnap viszont nélkülöznie kell néhány futballistát. A hírek szerint Anderson, Kittel, Seferovic és Chandler kénytelen kihagyni a meccset, ám ez a lista sokkal rövidebb a berlini hiányzókénál.

Csütörtökön még úgy tetszett, Dárdai Pál kivételes helyzetbe került, mert két remek kapus közül választhat majd a Frankfurt elleni találkozón, miután úgy tűnt, Thomas Kraft felépült sérüléséből. Az őt kedden, a Köln ellen pótoló Rune Jarstein ugyanis remekül állta a sarat. Csütörtök estére aztán kiderült, korai volt az öröm, Kraft ugyanis még mindig fájdalmat érez a vállában. Rajta kívül nyolc játékos is hiányozhat, ami nem könnyíti meg a magyar edző életét. Még úgy sem, hogy bebizonyosodott, hogy a Stuttgarttól vásárolt bosnyák Ibiseviccsel rengeteget javult a támadójáték. A Hertha legutóbb április 5-én nyert két góllal, akkor a Paderbornt verte 2-0-ra, ahogy legutóbb a Kölnt. A korábbi magyar szövetségi kapitány irányítása alatt eddig két gólnál nagyobb különbséggel nem győzött a berlini csapat, bemutatkozásakor a Hertha kispadján, február 7-én szintén 2-0-ra nyert együttese, akkor a Mainz vendégeként.

21156. Eintracht Frankfurt - Hertha BSC, mindkét csapat szerez gólt (1.60) – Tippmix

Tippünk szerint (legalább) egy gólra ezúttal is jó lehet a Hertha, ám a győzelmére kevés esélyt látunk – ez a bravúr több mint hét éve nem jött össze. A kék-fehér csapat egyedül a Wolfsburg otthonában nem vette be a rivális kapuját (0-2) ebben az évadban, idegenben szerzett gólt Augsburgban és Dortmundban is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!