<>

 
 
 
Az Arsenal pont nélkül maradt Zágrábban, kedd este Londonban javíthat az első körben a Bayern ellen alulmaradt Olympiakosz ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Begyújthatja a rakétákat az Arsenal

Az Arsenal pont nélkül maradt Zágrábban, kedd este Londonban javíthat az első körben a Bayern ellen alulmaradt Olympiakosz ellen.
Bajnokok Ligája
Arsenal - Olympiakosz
Kedd, 20:45

Az F-csoportban borult a papírforma az első játéknapon, ugyanis a londoniak kikaptak Zágrábban (2-1). A másik meccsen nem történt csoda, a bajorok egy sima hármast hintettek a Olynak. Arsene Wenger együttese a 4. a Premier League-ben, két veresége van már, egyet otthon szedett össze még augusztusban a West Hamtől, a másikat nem is olyan régen a Stamford Bridge-en. A piros-fehérek BL-bemutatkozása is rosszra sikeredett, a horvát bajnok ügyesen használta ki Giroud ostobaságát (két sárgával már az első félidőben kiállíttatta magát a francia csatár), Walcott a találkozó hajrájában csak szépíteni tudott.

Aztán a szeszélyes Arsenal a hét végén egy másik arcát is megvillantotta: ötletes, látványos játékkal 5-2-re nyert az addig veretlen Leicester otthonában. Alexis Sanchez megtalálta a góllövő cipőjét, mesterhármast hintett a dél-amerikai támadó. Az Arsenalban lesznek hiányzók, íme a lista: Giroud (eltiltott, 7/3), Coquelin (6/0), Rosicky (0/0), Welbeck (0/0), Wilshere (0/0), Flamini (kérdéses, 1/0).

Az Olympiacos száz százalékos teljesítménnyel vezeti a görög bajnokságot, Marco Silva vezetőedző együttese 5 meccsen 16-3-as gólkülönbséget hozott össze. A formája a hellének földjén tehát pazar, a hétvégén egy ötössel küldték haza Pas Gianninát. Viszont a BL azért más tészta: a bajorok ellen nem volt esélyük Cambiassóéknak, 0-3 lett az összecsapás végeredménye. A görögöknek is lesznek hiányzóik szép számmal. Íme: Milivojevic (eltiltott, 5/1), Bouchalakis (1/1), Maniatis (kérdéses, 0/0), Siovas (kérdéses, 5/0).

Főtipp

28203. Arsenal - Olympiakosz, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmix

Melléktipp

27228. Arsenal - Olympiakosz, (0-1) 1 (1.90) - Tippmix

Az angol alakulat győzelmi kényszerben lép ma pályára, hiszen újabb botlást már nem nagyon engedhetnek meg maguknak Artetáék. Az ágyúsok nyernek is ma az Emirates-ben, jöhetnek a találatok, és a végén simán lehet közte kettő - természetesen a londoniak javára.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!