<>

 
 
 
A Barcelona a római 1-1 után kedd este a Leverkusen csapatát látja vendégül, ám a csapat egyik ásza nem lehet majd ott a pályán.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.20

Mire megy Messi nélkül a Barcelona?

A Barcelona a római 1-1 után kedd este a Leverkusen csapatát látja vendégül, ám a csapat egyik ásza nem lehet majd ott a pályán.
Bajnokok Ligája
Barcelona - Leverkusen
Kedd, 20:45

Bár a hétvégi bajnoki fordulóban 2-1-re nyert a Barcelona a Las Palmas ellen, mégsem lehetett felhőtlen Luis Enrique öröme. A katalánok vezetőedzője ugyanis elvesztette a csapat legjobbját, Lionel Messit. A négyszeres aranylabdás argentin támadó szalagszakadást szenvedett, előreláthatólag hat-nyolc hetet kell majd kihagynia. Az élet azonban nem áll meg, kedden a Leverkusent fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a címvédő katalán együttes. A gránátvörös-kékek az első körben döntetlent játszottak (1-1) Rómában, így kedden Messi nélkül is győznie kellene Luis Enrique tanítványainak.

A katalánok az argentin gólvágó nélkül sem szerénykednek a csatárposzton. A hétvégén duplázó Luis Suárez, valamint a brazil Neymar továbbra is egészséges. Ám, mostanában nem működik úgy a Barca-henger, ahogy megszoktuk tőlük, ráadásul a csapatban Messin kívül is vannak hiányzók. Biztosan nem állhat a csapat rendelkezésére sérülés miatt a kapus Claudio Bravo és a támadó középpályás Rafinha, de kérdéses Jordi Alba és Thomas Vermaalen szereplése is. S az ellenfélről még nem is beszéltünk.

36180. Barcelona - Leverkusen, 1 és 3.5 gól alatt (2.20) - Tippmix

A Leverkusen könnyed, 4-1-es győzelmet aratott a BATE ellen a BL csoportkörének első fordulójában. A hétvégi bajnoki meccsen pedig a Werder Brement győzte le idegenben 3-0-ra. Luis Enrique kollégájának, Roger Schmidtnek is meg kell küzdenie a hiányzókkal. Tin Jedvaj, Charles Aránguiz és Ömer Toprak is sérült.

A hiányzókat és a jelenlegi formát figyelembe véve kevésgólos Barca-sikerre számítunk, nem gondoljuk azt, hogy megismétlődik a 2012-es párharc, amikor a nyolcaddöntőből 10-2-es összesítéssel jutottak tovább a katalánok a Leverkusen ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!