<>

 
 
 
Két sebezhető védelmű, ám cserébe potenciálisan veszélyes támadójátékkal rendelkező csapat találkozik szombat délután a Hoffenheim és a Stuttgart személyében.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Váratlant húzunk Szalaiék meccsére

Két sebezhető védelmű, ám cserébe potenciálisan veszélyes támadójátékkal rendelkező csapat találkozik szombat délután a Hoffenheim és a Stuttgart személyében.
Német bajnokság
Hoffenheim - VfB Stuttgart
Szombat, 15:30

Szalaiék tavaly erős középcsapatként közel álltak az El-indulást érő helyek megcsípéséhez, ám végül be kellett érniük a 8. pozícióval. Évről évre középcsapathoz képest hatékony támadójáték és szellős védekezés jellemzi az együttest. A friss szezon első 6 fordulójában nyeretlen maradt a társaság, ám a legutóbbi fordulóban végre életjeleket mutatott és 3-1-re nyert az Augsburg otthonában. Eddig mindhárom hazai meccsén képes volt gólt szerezni, pedig a Bayern és a Dortmund is vizitált nála, de a győzelem hazai közönség előtt még várat magára.

A Stuttgart az eddig látottak alapján ismét nehéz szezon elé néz. Tavaly mindössze 1 ponttal kerülték el a veszélyzónát, idén pedig 1-0-7-es rajtot tudhatnak magukénak. Ismét a védelemmel akadnak gondok: 17 kapott gólja a leggyengébb hátsó alakzatról tanúskodik a mezőnyben. Eddig minden vendég fellépése alkalmával szerzett gólt, igaz mindig kapott is.

12734. Hoffenheim - VfB Stuttgart, 2. félidő 1.5 gól felett (1.65) - Tippmix

Két olyan csapat találkozik, amelynek támadójátékában komoly potenciál van, cserébe viszont képtelenek a zárt védekezésre. A Hoffenheim otthon átlag 3 gólos meccseket vív, a Stuttgart idegenbeli gólátlaga pedig 4-es. A 2.5 over opcióra ajánlott 1.45-ös oddsot alacsonynak találjuk. Mivel inkább a második félidőre várjuk az izgalmakat és a gólokat, így egy jobban fizető, Tippmixen is fogadható opciót ajánlunk: jó esélyt látunk arra, hogy a 2. félidő legalább 2 gólt hoz majd.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!