<>

 
 
 
Hétvégi sztártippelőnk a korábban többek között a Ferencvárosnál, a Debrecennél és a Budapest Honvédnál futballozó, jelenleg a Vecsésnél edzősködő Vincze Gábor.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vincze Gábornál a Bayern és a MU a nyerő

Hétvégi sztártippelőnk a korábban többek között a Ferencvárosnál, a Debrecennél és a Budapest Honvédnál futballozó, jelenleg a Vecsésnél edzősködő Vincze Gábor.
Debrecen – Újpest, 1

Érzelmi alapú a döntésem, elég távol állnak tőlem a lilák, így a debreceniek sikerére voksolok.

Sevilla – Barcelona, 1

Kulcsjátékosok sérültek meg a katalánoknál, így a sevillai kirándulás a szokottnál is kellemetlenebb lehet a számukra...

Everton – Liverpool, 2

Bogdán Ádám személye miatt ez nem is lehet kérdés, győznek a vörösök.

Arsenal – Manchester United, 2

Az Arsenal szerintem nem tudta még kiheverni a szerdai BL pofont, így az amúgy is egyre jobb formába lendülő MU nyerhet az Emiratesben.

PSG – Marseille, 1

A párizsiak továbbra is kiemelkednek a francia bajnokságból, a Marseille ráadásul gyengélkedik, így aligha lehet kérdés a pontok sorsa.

Bayern – Dortmund, 1

A müncheniek megmutatják az erőviszonyokat a Bundesligában, hiába a Dortmund jó szereplése, könnyed bajor sikert várok.

Atletico Madrid – Real Madrid, X

A Barcához hasonlóan a Reálnál is rengeteg kulcsjátékos szerepel a maródiak listáján, így döntetlent vizionálok a városi rangadón.

Milan – Napoli, X

A Milan árnyéka önmagának, de hazai pályán egy pontot azért otthon tud tartani, ami a remeklő Napolival szemben már jó eredménynek számítana.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!