<>

 
 
 
Nem könnyű eset a keddi fogadási kínálat, mi azonban négy tippel is érkezünk: egy kosármeccset és 3 foci derbit szemeltünk ki ezúttal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág, 4 tipp, 6.26-os odds

Nem könnyű eset a keddi fogadási kínálat, mi azonban négy tippel is érkezünk: egy kosármeccset és 3 foci derbit szemeltünk ki ezúttal.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

26280. Cedevita Zagreb - Cibona Zagreb, 1, hendikep -7,5 pont (1.55) – kosárlabda Adria-liga, 19:00

Zágrábi derbi az Adria-ligában, a két győzelemmel rajtoló Cedevita az 1-1-es mérleggel álló Cibonát fogadja. A házigazda átvette a városi uralmat az utóbbi években, a legutóbbi tíz párharcból nyolcszor győztesen került ki. A szakértők szerint a Cedevita azon kevés csapatok közt van, amely letaszíthatja a délszláv csapatokat tömörítő bajnokság trónjáról a szerb Crveza zvezdát. A csapat ragyogóan erősített, az amerikai James White a korábbi hiányposzton, bedobóként bevethető. A Cedevita 11 ponttal verte az Igokeát, majd idegenben 15-tel a montenegrói Sutjeskát.

A Cibona rajtja felemás, kilenc ponttal égett Zadarban, majd nagy nehezen, mindössze két ponttal legyőzte az újonc szlovén Tajfunt. Jóval erősebb a Cedevita kerete, tippünk szerint legalább nyolc pont lesz a csapatok közt – a különbség lehet jóval nagyobb is…

11593. Yeovil - Coventry, 2 (1.75) - angol Johnstone's Paint Tropy, 20:45

A Yeovil a negyedik ligában szerepel, gyengén, közel áll a kieső helyekhez. Otthon és idegenben egyaránt rosszul teljesítenek a zöld-fehérek, öt hazai meccsükből mindössze egyet nyertek meg. Azonban a hétvégén értékes pontot hoztak a Portsmouthtól. A Coventry évről-évre vissza akar jutni a másodosztályba, de a kékek rendre lecsúsznak erről. Most a League I-ban az ötödik helyen állnak, otthon erősek, idegeben gyengék. A hétvégén fölényes győzelmet arattak Armstrongék. A Coventry erősebb, kijön az osztálykülönbség.

23056. Carmarthen – TNS, 3.5 gól alatt (1,65) – walesi bajnokság, 20:30

A kilencedik helyen álló Carmarthen otthonába látogat - a Videoton számára is ismerős - listavezető The New Saints a walesi bajnokság kilencedik fordulójában. A vendég együttes remek védekezéséről tanúskodik, hogy ebben a szezonban a legkevesebb gólt kapták, csupán hármat. A hazaiak támadójátéka, viszont nem túl erős. A lejátszott nyolc meccs alatt csak négyszer voltak eredményesek, ami a legkevesebb a walesi pontvadászatban. Azért is gondoljuk úgy, hogy 3,5 gól alatt lesz a találkozó, mert a TNS összecsapásaink ebben a szezonban eddig hatszor fordult elő a tippünknek kedvező eredmény, míg Carmarthen a idényrajton elszenvedett 5-1-es veresége óta nem kapott ki nagy különbséggel. A két csapat legutóbbi összecsapásán 2-0-s TNS siker született. Most is hasonló eredményre számítunk.

23425. America MG - Macae, 1 (1.40) - brazil másodosztály, szerda 01:30

A 4. fogadja a 16. helyen állót a 30. fordulóban. A hajrához közeledve egyértelmű, hogy a két együttes ellentétes célokért küzd: az America MG feljutna, míg a Macae igyekszik megőrizni másodosztályú tagságát. A hazaiak jelenleg 48 ponttal állnak, de a szoros élmezőny miatt könnyedén lecsúszhatnak a feljutást érő helyekről. Ennek megfelelően a hazaiak formája jó, legutóbbi 5 meccsükből hármat megnyertek és a saját közönség előtt összehozott 10-1-3 sor sem rossz.

A Macae újonc, de jó esélye van a bennmaradásra, hiszen a már kieső helyen álló Ceara 8 pontra van tőle. A legutóbbi fordulóban nyert a csapat, de az elmúlt 10 körben így is csupán 2-4-4 mérleggel áll. Jelen helyzetben a hazaiaknak sokkal nagyobb szükségük van a 3 pontra, hazai közönség előtt ezt illene is begyűjteni egy harmadosztályból érkezett ellenfél ellen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!