<>

 
 
 
Az oroszok megúszhatják kapott gól nélkül Moldova ellen, Ibráék visszafogott meccsen gyűjthetik be a 3 pontot, Szlovákia pedig odahaza nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Eb-selejtezőkre fogadunk

Az oroszok megúszhatják kapott gól nélkül Moldova ellen, Ibráék visszafogott meccsen gyűjthetik be a 3 pontot, Szlovákia pedig odahaza nyerhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

30146. Moldova - Oroszország, nem szerez gólt mindkét csapat (1.45) - Eb-selejtező, 20:45

A moldávok két pontjukkal az utolsók a G-csoportban, az oroszok tizennéggyel a másodikak, és győzelmi kényszerben játszanak, mert a svédek is esélyesek még a továbbjutásra. A hazaiak mindössze három gólt rúgtak eddig nyolc meccsen, gyenge a támadójátékuk. A vendégek legutóbb hetet vágtak Lichtensteinnek, így jó előjelekkel várhatják a selejtezőt. Az oroszok esélyeshez méltóan nyernek, méghozzá úgy, hogy nem is kapnak gólt.

30260. Liechtenstein – Svédország, 2 és 3.5 gól alatt (1.75) – Eb-selejtező, 20:45

Az Eb-kvalifikáció szempontjából roppant fontos mérkőzés vár a G csoport harmadik helyezettjére, Svédországra. Az északiak az ötödik Liechtensteinhez látogatnak. A hazai együttes tét nélkül léphet pályára, ugyanis hét pont a hátránya, a harmadik pótselejtezőt érő helytől, s már csak két találkozó van hátra a kontinens selejtezősorozatából. A vendégek viszont még megszerezhetik a második, biztos Eb részvételt érő helyet a G jelű hatosban. Ehhez „csupán” arra lenne szükség, hogy mindkét (Liechtenstein, Moldova) hátralévő mérkőzésükön diadalmaskodjanak, míg az oroszok pontot/pontokat hullajtsanak Moldova vagy Montenegró ellen. Mi svéd győzelemre számítunk pénteken, ám négy-öt gólos sikerben nem hiszünk, ugyanis a vendégek, kettőnél nagyobb különbséggel még nem nyertek a selejtezősorozatban. Legutóbb 2-0-s északi diadal született. Most is ebben bízunk.

31849. Szlovákia - Fehéroroszország, 1 (1.50) - Eb-selejtező, 20:45

A C-csoportban a szlovákok ragyogóan kezdtek, sokáig vezették a hatost, de miután az utolsó két meccsükön nem győztek (vereség Spanyolországban, hazai iksz Ukrajnával), lecsúsztak a második helyre. Tizenkilenc pontjuk van, Ukrajnával csatáznak a sima továbbjutást érő helyért. Otthon eddig erősek, csak a rivális szerzett nála pontot (3-1-0).

A fehéroroszok várhatóan a negyedik helyen zárnak. Ez maga a realitás: hét pontjukat Macedónia és Luxemburg ellen szerezték. Idegenben 1-1-2-es a statisztikájuk, a spanyoloknak és az ukránoknak simán megadták magukat. Ma sem lesz esélyük a pontszerzésre, Hamsikék bedarálják őket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!