<>

 
 
 
Nem izgulják szét magukat a drukkerek, akik kilátogatnak a Stadio Silvio Piola-ba, ahol szombat este a Novara tesz látogatást.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Szenvedő támadósorok, vagyis kevés gól

Nem izgulják szét magukat a drukkerek, akik kilátogatnak a Stadio Silvio Piola-ba, ahol szombat este a Novara tesz látogatást.
Olasz másodosztály
Pro Vercelli - Novara
Szombat, 20:30

Kiesési rangadót rendeznek a Serie B-ben: a 18. a 22. helyezettet fogadja. A hazaiak 5 pontig jutottak (4-8), otthon 1-1-1-es sorral. Az első három fordulóban nem is volt probléma Castigliáék teljesítményével, viszont utána zsinórban három zakó csúszott be. A múlt héten a Virtus Entellánál vendégeskedett a társulat, és kikapott 1-0-ra. Nagyobb baj, hogy ketten pirosat kaptak a gárdából, így ezúttal Cristiano Scazzola vezetőedzőnek nehéz dolga lesz a kezdő összeállításakor. Hiányzik még egy középpályás is sárgák miatt, tehát két kezdő bekk és egy középpályás tuti, hogy kihagyja a mai ütközetet.

A Novara egy év száműzetés után jutott vissza a másodosztályba, de egyelőre olybá tűnik, nem lesz sétagalopp az idei szezon. A bajnokságnak két büntetőponttal nekifutó alakulat jelenleg 3-mal áll az utolsó pozícióban, idegenben egy iksz mellett kétszer megégett. Két vesztes bajnokival a háta mögött érkezik a mai csatára. Hárman sérültek a keretben: egy bekk, egy középpályás és a cserekapus.

23588. Pro Vercelli - Novara, 2.5 gól alatt (1.50) - Tippmix

Mindkét alakulat over-under mérlege 1/5. Nem gondoljuk, hogy ma nyílva ki a gólzsák. Iksz körüli végeredményt és kevés találatot várunk. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!