<>

 
 
 
A lengyelektől szoros meccsen egy gólos sikert várunk az írek ellen, Albániának pedig nyernie kell a biztos kijutáshoz.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két selejtezővel 7.34-es odds

A lengyelektől szoros meccsen egy gólos sikert várunk az írek ellen, Albániának pedig nyernie kell a biztos kijutáshoz.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

36052. Örményország - Albánia, 2 (2.16) - Eb-selejtező, 18:00

A helyzet nagyon egyszerű az I-csoportban: Portugália biztos csoportelső és így kvalifikálta magát a tornára. A 2. hely viszont kérdéses, ezt jelenleg a mind a 8 meccsét letudó Dánia birtokolja. Előnye viszont mindössze egyetlen pont az albánok előtt, akik 11 pontosak. Amennyiben Albánia nyer ezen a vasárnap esti meccsen, úgy megszerzi a csoport 2. helyét és biztosan ott lesz Franciaországban. Minden más esetben az északiaké a 2. helye és Albánia pótselejtezőre kényszerül a harmadik helyen. A vendégek egyébként jól teljesítenek, vendégként meglepték a portugálokat (1-0), a szerbek elleni meccset 3-0-al megkapták, Dániában pedig 0-0-t játszottak. De hogy az örményekről is essen pár szó: 2 pontjukkal sereghajtók, az 5-11-es gólkülönbség sem túl biztató, nincs igazán motivációjuk már ezen a meccsen. A vendégeknek viszont annál inkább, ha ismét egyben lesz az albán együttes védekezése és támadásban begyötörnek 1-2 gólt, akkor nyerhetnek és így biztosíthatják kijutásukat a kontinenstornára. Ekkora oddson mindenképp megér egy próbát!

39379. Lengyelország - Írország, (0-1) X (3.40) - Eb-selejtező, 20:45

Igazi rangadót rendeznek vasárnap este az Európa-bajnoki selejtezősorozat D csoportjában. A Lengyelország-Írország összecsapás győztese biztosan kijut a franciaországi kontinenstornára. A két gárda azonos ponttal áll, a vendégek rosszabb gólarányuk miatt szorulnak a tabella harmadik, pótselejtezőt érő helyére. A hazaiak szép számmal termelik a gólokat (31), köszönhetően a remek formában futballozó Robert Lewandowskinak. A csatár 12 találattal vezeti a góllövőlistát, csütörtökön a skót kapu vette be kétszer is, ám így is csak döntetlent tudtak játszani a lengyelek.

A vendégek az előző fordulóban meglepetésgyőzelmet (1-0) arattak a németek felett. Thomas Müllerék egyszer sem tudtak betalálni. Az írek kapuját bevenni nem egyszerű feladat. Kilenc mérkőzés alatt, csupán ötször kapitulálta, ez messze a legkevesebb a D jelű hatosban. A két csapat legutóbbi összecsapásán 1-1-es döntetlen született. Mi szoros meccsre számítunk, de úgy gondoljuk, a lengyelek nyernek otthon, s biztosítják részvételüket az Eb-n.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!