<>

 
 
 
Bőven van miből válogatni szombaton, így magas oddsokat is találni: angol és spanyol foci mellett kézi BL-el jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 3 tippel 11.68-szoros odds

Bőven van miből válogatni szombaton, így magas oddsokat is találni: angol és spanyol foci mellett kézi BL-el jövünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

24740. Chelsea - Aston Villa, 1 és 3,5 gól felett (3.00) – angol bajnokság, 16:00

Nyolc meccs, nyolc pont, 12-17-es gólkülönbség: finoman szólva is furcsán rajtolt a Premier League-ben a Chelsea. A címvédő nem is kaphatott volna jobb ellenfelet a kilencedik fordulóban, hiszen az Aston Villa még gyengébben kezdett, egy-egy győzelem és döntetlen mellett hat zakója van. A legutóbbi négy bajnokijukat elbukták Westwoodék, idegenben kétszer is 3-2-re (Liverpool, Leicester).

A Chelsea diadala mellett a gólokban utazunk tehát szombaton, hiszen Mourinho csapata bőségesen adja és nyeli mostanság a találatokat. Az első számú csatár, Costa újra ott lehet a pályán, nem úgy, mint a sérült Courtois kapus és Ivanovics. A többiek hadra foghatók, és ez nem ígér sok jót az erősen tartalékos Villa számára.

15120. Kielce - Barcelona, 2 (2.05) - férfi kézilabda BL, 18:00

Az ötödik fordulóval folytatódik a hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája. A címvédő Barcelona az előző szezon bronzérmeséhez, a lengyel Kielcéhez látogat. A katalánok az első fordulóban meglepetésre 22-21-re kikaptak a német Rhein-Neckar Löwentől. Azóta viszont szárnyal a csapat. Hét győzelmet arattak zsinórban. A spanyol bajnokságot százszázalékos teljesítménnyel vezetik, a BL-ben pedig a második helyen állnak három győzelem és egy verességgel. A Kielce is kudarccal kezdte a legrangosabb európai kupasorozatot. A lengyelek Szegeden szenvedtek egygólos (31-30) vereséget. Azóta két győzelem mellett egy döntetlent értek el, s jelenleg a harmadik helyen állnak a B csoportban. A két együttes eddig négyszer találkozott egymással három Barca siker mellett egy döntetlen a mérleg. A katalánok viszont idegenben százszázalékosak. Most is a címvédő sikerére számítunk.

08592. Osasuna - Albacete, 1 (1.90) - spanyol másodosztály, 20:15

Az éllovas fogadja a 16. helyen állót a spanyol kettő 9. körében. Az Osasuna eddig remekül menetel, 16 ponttal vezeti a tabellát, az legutóbbi fordulóban 0-3-as zakóba szaladt bele az Alaves vendégeként. A tavalyi rémesen gyenge szezon után nyáron kicserélődött a csapat és ez láthatóan jót tett, otthon egyébként 3-1-0 sorukkal még veretlenek és mindössze 1 gólt kaptak. Az Albacete tavaly is középcsapat volt, idén sem várható tőle több, melyet eddig mutatott játéka is szépen alátámaszt. A támadósor nem rossz, de a védelem komoly gondokkal küzd. A szünet előtti két fordulóban 6 gólt is beszedett, kérdés hogy sikerült-e rendezni azóta a sorokat. Vendégként a Gimnastic és a Mirandes otthonából ponttal távozott, az Oviedo-Leganes kettős viszont legyőzte. Tavaly egy gyengébb Osasuna is nyerni tudott ebben a felállásban, nehezen tudjuk elképzelni, hogy meglepetést okozzon az idegenben nem túl acélos Albacete.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!