<>

 
 
 
Kiesési rangadón találkozik egymással a pocsék védelemmel bíró ADO Den Haag és a De Graafschap együttese. Naná, hogy gólokat várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gyér védelmek találkoznak Hollandiában

Kiesési rangadón találkozik egymással a pocsék védelemmel bíró ADO Den Haag és a De Graafschap együttese. Naná, hogy gólokat várunk!
Holland bajnokság
ADO Den Haag - De Graafschap
Vasárnap, 14:30 óra

A hágai együttes gyengén kezdett, 8 meccsen 6 egységet szerzett, így csak a 15. helyen áll. Otthon, a Kyocera Stadionban még nyeretlen, igaz, csak egyszer kapott ki (0-3-1). A leállás előtt borzalmasan teljesítettek a sárga-zöldek, két hete az újonc NEC-nél kaptak egy négyest. A keretben vannak hiányzók, két belső hátvéd, egy középső középpályás, egy szervező és egy jobbszélső. A hátsó alakzat egyébként is gyengén muzsikál, már 18-szor mondott csődöt (12-18).

A De Graafschap még rosszabb szezont fut eddig, egy pontjukkal az utolsók, idegenben mind a négy fellépésüket bebukták. Jan Vreman vezetőedző egyelőre kapja a bizalmat, ám ha továbbra sem jönnek az eredmények, úgy könnyen utcán találhatja magát. A fehér-kékek hat sittel nyitottak, majd otthon tartottak egy pontot a Willem ellen, a szünet előtt pedig a Feyenoordot szorongatták meg odahaza (1-2). A hátsó alakzat rengeteget hibázik, és a kapusuk sincs csúcsformában: a rotterdamiak ellen a második találat egyértelműen az ő lelkén szárad. Összességében már húszat kaptak, és mindössze ötöt lőttek. A csapatban nem lesz ott egy belső védő, egy jobb oldali hátvéd, egy szervező középpályás, egy balszélső és egy center.

33489. ADO Den Haag - De Graafschap, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmix

A hágaiak over/under mutatója 6/2, a vendégeké 7/1.

Azt gondoljuk, hogy a védelmek nem ezen a meccsen szedik össze magukat. Mindkét oldalon sok a hiányzó - ez sem a stabilitást segíti elő. A +2,5-ös opció tűnik a legjobb választásnak. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!