<>

 
 
 
Az Eb-selejtezők után visszatér az élet a hazai bajnokságokba. Magyar, angol és német ötletekkel érkezünk szombatra csinos oddsokért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: vissza a bajnokságokhoz!

Az Eb-selejtezők után visszatér az élet a hazai bajnokságokba. Magyar, angol és német ötletekkel érkezünk szombatra csinos oddsokért.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

24870. Manchester City - Bournemouth, (0-1) 1 (1.80) - angol bajnokság, 16:00

A City szépen menetel, legutóbb újra nyerni tudott két vereség után, a Newcastle csapatát 6-1-el ütötte ki. Otthon ha nyer, akkor rendre nem csak 1 góllal teszi azt, a Bournemouth pedig idegenben nem sok vizet zavar. Sima hazai lehet.

24594. Videoton - Honvéd, 1 (1.90) - magyar bajnokság, 18:00

A címvédő gyengén rajtolt, de talán rendeződik a helyzete, a vezetésben történt változások talán felrázzák az együttest. A Honvéd nem rossz, de idegenben sebezhető, ráadásul a Magyar Kupában túlórára kényszerült. Ezen az oddson megér egy próbát.

26027. E. Frankfurt - Mönchengladbach, 2 (2.75) - német bajnokság, 18:30

A Frankfurt zuhanóban, 4 forduló óta nem nyert és összességében az idegenbeli 1-1-3 sor sem túl biztató. A Gladbach viszont feltámadóban, az edzőváltás óta három meccset nyert és elindult felfelé a tabellán. Az Eb-meccsek miatti szünet talán jól jött a Frankfurtnak, mégsem hisszük, hogy meg tudja állítani a száguldó Gladbachot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!