<>

 
 
 
A legutóbbi szezonban döntős Ak Barsz Kazany ahhoz a Szpartakhoz látogat, amely idén tért vissza a KHL-be és még nem hozott össze bravúrgyőzelmet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Szép oddsért 2-est húzunk a KHL-ben

A legutóbbi szezonban döntős Ak Barsz Kazany ahhoz a Szpartakhoz látogat, amely idén tért vissza a KHL-be és még nem hozott össze bravúrgyőzelmet.
KHL
Szpartak Moszkva - Barsz Kazany
Vasárnap, 16:00 óra

A Szpartak Moszkva anyagi problémák miatt kihagyta az elmúlt KHL-szezont. Idén tértek vissza a legjobbak közé, 21 meccsen 25 pontot gyűjtöttek, ami a 28 csapatos liga 23. helyére elég. Gólarányuk negatív, 48 góljuk mellett 56 találatot kaptak. A Szpartak nem nagyon tud élni a hazai pálya adta előnnyel, 10-ből csak 4-szer nyertek. Nincs kiemelkedő játékosuk, Potapov 12 pontos (6+6), mögötte Radil, Vasziljev és Korobov 8-8 pontos (4+4, 2+6 és 1+7). A meccsek kétharmadán a finn Engren védett, 91,5%-kal és 2,4-es kapott gólátlaggal, míg Ivannyikov 89,4%-a és 3,1-es átlaga rossz.

30707. Szpartak Moszkva - Barsz Kazany, 2 (2.00) - Tippmix

Az Ak Barsz Kazany nagyon hektikus játékot nyújt, de úgy tűnik, visszatalálnak a megfelelő útra. 21 találkozón csak 31 pontot szereztek, ezzel a 16. helyen állnak. Legutóbb pénteken léptek jégre és nem kisebb sikert arattak, minthogy 3-1-re legyőzték a döntőbeli ellenfelüket, a címvédő SZKA Szentpétervárt. Az 51 lőtt góljuk jó, ellenben az 50 kapott találat kicsit sok. A tatárok közel ötvenszázalékosak vendégként, 13 találkozón 6-szor nyertek. Legponterősebb játékosuk a pont per meccs átlagot hozó Azevedo (6+15), őt Möller követi 13 ponttal (4+9), valamint Varnakov és Malihin 10-10 pontos (7+3 és 4+6). A kapuban a fiatal orosz portás, Garipov remekel, 92,6%-kal véd és 1,9-es a kapott gólátlaga, míg az NHL-t is megjárt finn kollégája, Rynnas nem lehet büszke a 89,9%-ára és a 2,9-es átlagára.

A két csapat utoljára 2013-ban találkozott, akkor 2-0-ra nyert otthon és 2-1-re idegenben az Ak Barsz. A kazanyiak kerete erősebb, viszont nincs meg a folyamatos jó teljesítményük, emiatt találhatóak egyelőre csak a középmezőnyben. A stabilitás a Szpartakra sem jellemző, valamint igazán nagy skalpot még nem gyűjtöttek be a szezon során.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!