<>

 
 
 
A Bajnokok Ligája keddi csoportmeccseiből két tippel érkezünk, de hoztunk 1-1 tutinak ígérkező ötletet az osztrák és az angol másodosztályból is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 tippel 4.33-as odds

A Bajnokok Ligája keddi csoportmeccseiből két tippel érkezünk, de hoztunk 1-1 tutinak ígérkező ötletet az osztrák és az angol másodosztályból is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

03627. Liefering - Austria Lustenau, 2.5 gól felett (1.40) - osztrák másodosztály, 18:30

Két 22 pontos csapat találkozik a hétközi 16. fordulóban az osztrák kettőben. A Liefering hagyományosan gólerős csapat, 29 lőtt gólja a 2. legjobb a mezőnyben. A gond az, hogy ehhez szellős védelem társul, így immáron 28 kapott gólnál jár, ennél csak a veszélyzóna két tagja kapott többet. A Lustenau ennyire azért nincs eleresztve gólok tekintetében, 18-16-os gólkülönbséggel áll, vagyis átlagban alig 2 gól felett áll meccsenként. A Liefering ellen azonban képtelen eseménytelen meccseket vívni a vendég csapat. Idén ebben a felállásban 4-0-ra nyert a Lustenau, míg fordított pályaválasztási feltételek mellett 2-1-es Liefering-siker született. Ezúttal is eljuthatnak háromig a felek.

13566. Manchester Utd. - CSZKA Moszkva, 1 (1.48) - Bajnokok Ligája, 20:45

A vörösök négy ponttal a második helyen állnak a B-csoportban. Az Old Traffordon verték a Wolfsburgot, idegenben kikaptak Eindhovenben, legutóbb viszont pontot hoztak az oroszoktól. A továbbjutás kötelező Martialék számára, ehhez viszont otthon nem ronthatnak. A CSKA a harmadik, ugyancsak négy pontja van. Az első fordulóban Wolfsburgban kikaptak Doumbiáék, utána otthon legyőzték a PSV-t, végül döntetleneztek a MU-val. Az oroszoknak is nagyon kellene pont, de ma ez nem jön össze, Rooney-ék nyernek.

14218. Benfica - Galatasaray, 1 (1.55) - Bajnokok Ligája, 20:45

Revánsra készül a Benfica a Galatasaray ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. Két héttel az isztambuli alakulat hazai pályán megtréfálta (2-1) a portugálokat. Ettől függetlenül továbbra is a továbbjutó, második helyen állnak Rui Vitória legényei, s csak a rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetik, hogy nem csoportelsők. A törökök jelenleg a harmadik helyen állnak, két ponttal lemaradva a Benfica és az Atlético Madrid mögött. Egyik gárdának sem kell sok sérülttel számolnia.

A hazaiaknál csupán Eduardo Salvio nem egészséges, míg Andreas Samaris eltiltását tölte. A vendégeknél pedig Lionel Carole és José Rodríguez nem bevethető. Mi hazai sikerre számítunk, ugyanis a Benfica otthonában nehéz pontot, pontokat szerezni. A BL-ben még veretlenek otthon, míg a bajnokságban a legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek, s csak egyszer kaptak ki. A Benfica eddig csupán egyszer fogadta a Galatasarayt, akkor 2-0-ra diadalmaskodni tudtak. Most is hasonló eredményre számítunk.

22933. Middlesbrough - Rotherham, 1 (1.35) - angol másodosztály, 20:45

A Championshipben a 15. forduló következik. A Borough a negyedik 27 ponttal, 5-1-1-es hazai statisztikával. 14–2-es gólkülönbséggel. A piros-fehérek formája rendben van, két győzelmet arattak az elmúlt bő egy hét alatt. A Rotherham 9 ponttal a sereghajtó, vendégként is gyenge (1-1-5). A csapat rossz előjelekkel utazik a Riverside stadionba, kétszer is kikapott a közelmúltban, legutóbb a Derbynél veszítettek simán 3-0-ra. A házigazda sokkal erősebb, ezt ma bebizonyítja.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!