<>

 
 
 
Szombat este két bajnoki meccset rendeznek a Serie B-ben, mi a Modena találkozóján a gólok ellen fogadunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólok ellen megyünk az olasz kettőben

Szombat este két bajnoki meccset rendeznek a Serie B-ben, mi a Modena találkozóján a gólok ellen fogadunk.
Olasz másodosztály
Modena – Pro Vercelli
Szombat, 20:30 óra

Rossz formában várják a mérkőzést a hazaiak: négy játéknap óta nem nyertek, így nem is csoda, hogy csak a 18., osztályozós helyről várhatják a folytatást a fiúk mindössze 12 ponttal. Hernan Crespo tanítványai otthon, az Alberto Bragliában még csak-csak elfogadhatóan szerepelnek (3-1-2), idegenben viszont két iksz mellett négyszer is megégtek. A támadósorral van elsősorban probléma, ugyanis a sárga-kékek 12 fellépésen mindössze 9 gólt rúgtak! A Modenánál lesznek hiányzók. A balbekk eltiltott, egy belső védő, egy védekező és egy támadó középpályás pedig sérült.

A Pro Vercelli sincs sokkal kényelmesebb helyzetben aktuális riválisánál, ám az elmúlt hetekben mutatott forma azért bizakodásra ad okot. A piros-fehér-feketék behúzták utolsó két bajnokijukat, így Claudio Foscarini legénysége feljött a 15. pozícióba. 14 egységéből négy származik idegenből (1-1-3), gólkülönbségük a túrákon 2-5! Azért ez is deffenzív harcmodorra enged következtetni... A keretben egy balbekk és egy középső középpályás sérült. A hazaiak over/under mutatója 3/9, a vendégeké 2/10. Egymás ellen a legutóbbi három mérkőzésükön összesen négy találat született.

08668. Modena - Pro Vercelli, 2.5 gól alatt (1.50) - Tippmix

Azt gondoljuk, hogy nem a mai ütközetben szakad majd ki a gólzsák. A csapatoktól óvatos játékot várunk, és a felek nem jutnak el három találatig. Tippünk így: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!