<>

 
 
 
A bajnoki éllovas Frölunda pénteken otthon verte a Djurgarden csapatát, szombat este idegenben is legyűrheti.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Két nap alatt másodszor nyerhet a Frölunda

A svéd bajnokságot vezető göteborgiak péntek este 3-0-ra legyőzték hazai jégen a Djurgardent. Szombat este újra találkozik a két csapat fordított pályaválasztás mellett, 24 óra alatt nem változhatnak sokat az erőviszonyok a legtöbb gólt lövő és legkevesebb gólt kapó csapatnál.
Svéd jégkorongbajnokság
Djurgarden - Frölunda
Szombat, 18:30

A Djurgarden hullámvölgybe került, a jó kezdés után legutóbbi 3 mérkőzését elveszítette. A DIF hazai jégen jónak nevezhető, 7 meccsen 5-ször nyertek, viszont az utolsó helyen álló Karlskona legutóbb meglepte őket. A Bajnokok Ligájából kettős vereséggel estek ki a nyolcaddöntőben a finn Lukko ellen. Gólarányuk 38:30, kevés gólos meccseket játszanak. Legponterősebb játékosuk a 25. helyen áll az SHL pontlistáján, Hultström 13 pontos (5+8). A kapuban Armalis 91,4%-a átlagos, akárcsak 2,43-as gólátlaga.

18597. Djurgarden - Frölunda, 2 (1.90) - Tippmix

A Frölunda vezeti az SHL-t, 17 mérkőzésen mindösszesen 4-szer fordult elő, hogy nem gyűjtötték be a három pontot. Az FHC kellemetlen vendég, 7 meccsen 6-szor nyert, csak a Brynäs otthonában nem diadalmaskodtak. A BL-ben előbb kikaptak a cseh bajnok Litvínov otthonában, aztán viszont kedden 6-0-ra átgázoltak a cseheken és bejutottak a negyeddöntőbe. A 69 lőtt góljuk a legtöbb a bajnokságban, a 32 találat pedig a legkevesebb kapott. A bajnokság ponttáblázatán 3. helyen áll Lasch 21 ponttal (7+14), mögötte Lundqvist 18 pontos (9+9). Kapusaik a liga legjobb kapott gólátlagaival rendelkeznek, Gustafsson 1,74-es átlaga 91,7%-kal, míg Johansson 1,76-os átlaga 91,3%-os védési hatékonysággal párosul.

A két csapat péntek este Göteborgban találkozott, ahol 3-0-s hazai siker született. Ha ugyanúgy lép jégre a Frölunda, mint otthon, nem lehet kérdés, hogy Stockholmban is begyűjtik a három pontot.

 
 
  • 3Wade32015november15.00:25ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    Figyi, nem akarsz már elhúzni innen? Raktad pl. a portugál 2-es tippet? Gondolom nem, pedig 2-es odds volt... Raktad a belga Lierse-t? Gondolom azt sem, pedig az sem 1,20-as volt...
    ...

    10 tippből csak 5 nyertes volt, amiknek 2 alatti volt az átlag oddsa, így ez a nap is bukta volt, én a helyedben nem arcoskodnék.
    De sokat elárul rólatok ,hogy a napokon át tartó szánalmas produkciók után (10 tippből, 1-2 nyertes) egy ilyen nap kell, hogy egyáltalán reagálni merjetek a kommentekre :)

     
  • 2eglerandrew2015november14.21:28ÚjVálasz

    Figyi, nem akarsz már elhúzni innen? Raktad pl. a portugál 2-es tippet? Gondolom nem, pedig 2-es odds volt... Raktad a belga Lierse-t? Gondolom azt sem, pedig az sem 1,20-as volt... Szerintem te csak szimplán ne fogadj, nem neked való ;)

     
  • 1potyilacika2015november14.20:36ÚjVálasz

    4-2 a Gyurgardennek.Szívás ez a sok fals tippetek

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!