<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két duplázós az El-ből

Beindult az AZ Alkmaar, és ebből mi is profitálnánk csütörtök este, egy másik holland csapatot viszont veretünk Marseille-ben, nem is akárhogy...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

27745. AZ Alkmaar - Partizan Belgrád, 1 (2.00) - Európa-liga, 19:00

A hollandok az L-csoportban három ponttal az utolsó helyen állnak, egyetlen győzelmüket éppen a listavezető Bilbao ellen érték el. A piros-fehérek nagyon gyengén kezdték a bajnokságot, és a nemzetközi meccseken sem ment nekik igazán. Viszont mostanában a bajnokságban elkezdtek nyerni, két siker jött össze. A Partizan az idén nem tudja megvédeni bajnoki címét, a dobogón sincs jelenleg, aminek oka lehet, hogy idegenben rosszul megy a gárdának. A csoportból továbbjuthat, két nyertes meccse van, a baszkoktól viszont kétszer kikapott. Mind a két csapatnak fontos a mai mérkőzés, a forma és a hazai pálya előnye miatt az AZ az esélyes. Él is vele.

24754. Marseille - Groningen, 1 és 3.5 gól alatt (1.90) - Európa-liga, 21:05

Kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll a Marseille az Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában. A hazaiak jelenleg hat ponttal a harmadikok az F jelű négyesben, s mindössze egy pont a lemaradása a második, továbbjutó helyen álló Liberectől. A franciák a sereghajtó, egypontos Groningent fogadják, míg a csehek az első helyezett Braga otthonába látogatnak, így ha a Marseille nyer, s kikap, vagy döntetlent játszik a Liberec, a franciák közel kerülnének a továbbjutáshoz.

A vendégek támadójátéka nem igazán erős, négy forduló alatt mindössze egyszer voltak eredményesek, ám a védelem nagyjából rendben van. Az első fordulóban ugyan a Marseille 3-0-ra verte az együttest, ám azóta összesen kaptak ennyit. A Braga és a Liberec is 1-0-ra tudott a holland csapat ellen nyerni. A hazaiak hatszor voltak eredményesek négy forduló alatt, ennek a felét a Groningen ellen érték el. A Bragát 1-0-ra győzték le, míg a Liberectől (1-0) és a Bragától (3-2) vereséget szenvedtek. Mi úgy gondoljuk, a hazaiak élnek a lehetőséggel és begyűjtik a három pontot, ám túlságosan gólgazdag találkozóra nem számítunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!