<>

 
 
 
A Genoa otthon masszív játékra képes, míg a Carpi továbbra sem találja az élvonal ritmusát, így pedig kellemetlen 90 perc várhat rá vasárnap délután.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Otthon erős, az újonc sereghajtót is verheti

A Genoa otthon masszív játékra képes, míg a Carpi továbbra sem találja az élvonal ritmusát, így pedig kellemetlen 90 perc várhat rá vasárnap délután.
Olasz bajnokság
Genoa - Carpi
Vasárnap, 15:00 óra

A Genoa a középmezőnyben állomásozik, 16 egység áll a gárda neve mellett, ebből a Luigi Ferraris-ban 13 jött össze. 4-1-1-es soruk tekintélyt parancsoló, a Juve nyert nála, a Napolinak pedig egy ponttal kellett beérnie. Gian Piero Gasperini vezetőedző a stabil védekezésre helyezi a hangsúlyt, ez meg is látszik Burdissóék gólkülönbségén: otthon 6 mérkőzésen 8-5, más kérdés, hogy idegenben azért jóval szellősebb a piros-kékek hátsó alakzata, és így az sem meglepő, hogy még nyeretlenek Pandevék (0-3-4).

Pavolettiék jó passzban várják a mai ütközetet. A gyengébb rajt után szeptember végére összeállt a csapat, és azóta csak egyszer kapott ki. Igaz, sok a döntetlen a gárda neve mellett, de összességében azért mégis csak pozitív tendenciáról beszélhetünk. A múlt hétvégén gyilkos meccset vívtak a genoaiak a Sassuolóval: a hajrában még jött egy gólváltás, így alakult ki a 2-1-es végeredmény. A meccsen volt két piros lap is - egyik hazai oldalon. Így a keret nem lesz teljes: a balszélső Perotti eltiltott lesz, két belső védő sérült, De Maio viszont letöltötte büntetését, így visszatérhet a védelem hátvédsorba.

A Carpi tavaly remekelt a Serie B-ben, az idén viszont csak esik-kel a legmagasabb talján ligában. A társaság az utolsó, hat egységet szedett eddig össze (1-3-9), vendégként pedig a legrosszabb a mezőnyben (0-1-5) - az iksz Palermóban jött össze, még szeptember közepén. Jött a menetrend szerinti edzőváltás, de Fabrizio Castori sem tud csodát tenni a piros-fehérekkel. Hat nyeretlen meccs van a társaság háta mögött, ebben a periódusban egy soványka hazai iksz jött össze a rivális Hellas ellen. Múlt vasárnap a Chievo is nyert Modenában (itt szerepel a gárda), helyzete egyre reménytelenebb.

A szakmai stáb munkáját tovább nehezíti, hogy két bekk és két középpályás is sérült volt, rossz esetben egyiküket sem lehet bevetni. A brigád rutinos támadója, Borriello is hagyott ki edzéseket. Nem lesz ez egy egyszerű kirándulás az újoncnak...

32614. Genoa - Carpi, 1 (1.60) - Tippmix

Az az érzésünk, hogy a Carpi nem ma támad fel. A Genoa otthon erős, nem hibázik, behúzza a három pontot. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 11Rammstein19872015november29.21:45ÚjVálasz
    Idézet: potyilacika
    Na nekem olyan nem lesz hogy pluszban leszek mert ha 5 szelvényt rakok 5 kuka,ha 50et 50.Ha 1 db 1.02es meccset játszok,az is kuka.Ma befejeztem.Ebből csak éhen halni lehet.
    ...

    Áruld már el, hogy hogyan csinálod, hogy sosem nyersz? Én is szoktam bukni, mint ahogyan bárki más, de azért jönnek szépen a szelvények, mindig mindent eltalálni, legyen akármilyen tuti, lehetetlen! De azt nem hiszem el, hogy egy sima egyes kötés sem jön soha!

     
  • 10potyilacika2015november29.20:09ÚjVálasz
    Idézet: potrien11
    Ebből nem lehet megélni,ez játék,mondjuk jó drága....Esetleg akkor,ha egy hónapban max. 2-3 eseményre teszel,napokig kielemezve.Aki mindennap játszik,tuti bukó,még szólóban is.
    ...

    Na nekem olyan nem lesz hogy pluszban leszek mert ha 5 szelvényt rakok 5 kuka,ha 50et 50.Ha 1 db 1.02es meccset játszok,az is kuka.Ma befejeztem.Ebből csak éhen halni lehet.S szemét Szzrt-t pedig nem fogom pénzelni!

     
  • 9potrien112015november29.17:57ÚjVálasz
    Idézet: potyilacika
    Kiváncsi lennék van e rajtam kívül olyan elátkozott aki 10 szelvényéből 5ft nyereményt nem tudott összehozni.Kizárt...
    ...

    Ebből nem lehet megélni,ez játék,mondjuk jó drága....Esetleg akkor,ha egy hónapban max. 2-3 eseményre teszel,napokig kielemezve.Aki mindennap játszik,tuti bukó,még szólóban is.Nekem volt olyan,hogy 3 hónapig pluszban voltam,aztán jött egy bukószéria,és egy hónap alatt mindent elvesztettem,amit addig nyertem.

     
  • 8potyilacika2015november29.17:37ÚjVálasz
    Idézet: potyilacika
    Mai mérleg:
    10 szelvény 10 kuka.5000ft veszteség Nagy büdös 0 nyeremény...Befejeztem!
    ...

    Kiváncsi lennék van e rajtam kívül olyan elátkozott aki 10 szelvényéből 5ft nyereményt nem tudott összehozni.Kizárt...

     
  • 7potyilacika2015november29.17:04ÚjVálasz

    Mai mérleg:
    10 szelvény 10 kuka.5000ft veszteség Nagy büdös 0 nyeremény...Befejeztem!

     
  • 6potyilacika2015november29.16:54ÚjVálasz
    Idézet: eglerandrew
    A piros lapot nem lehet előre látni... Van ilyen!
    ...

    Csüt.ön mennyit nyert€l?100 ezret?jo neked

     
  • 5potyilacika2015november29.16:53ÚjVálasz

    Ja a Juventus se nyer ne aggodjatok.És miért?mert 2esre vettem...

     
  • 4potyilacika2015november29.16:52ÚjVálasz

    Most látom megint az a qwa kiállitás.ILYEN NINCS HOGY MINDIG AZÉRT BUKOK MERT AKIRE FOGADOK KIÁLLITANAK BELŐLE.Miért nem lehet kiállitás esetén törölni a fogadást.Úgy mgár nem fer a dolog!kwavistenbe már!

     
  • 3eglerandrew2015november29.16:52ÚjVálasz

    A piros lapot nem lehet előre látni... Van ilyen!

     
  • 2potyilacika2015november29.16:43ÚjVálasz

    Naná hogy nem nyert...1-1.Van vagy 5 perc az már marad x.De csak azért mert egyes kötésben játszottam mindent amit ajánlottatok.Soha nem fogok ezen a xaron nyerni.SOHA!még 5 ftot se.Ilyen egy elátkozott patkány nincs még 1 mint én

     
  • 1potrien112015november29.09:25ÚjVálasz

    Veletek tartok itt,remélem,nyer a Genoa!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!