<>

 
 
 
Kemény meccsen megfoghatjuk a horvát együttest a vízilabda Eb-n, az Olasz Kupában pedig a gólokra hajtunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz Kupa és a magyar pólócsapat

Kemény meccsen megfoghatjuk a horvát együttest a vízilabda Eb-n, az Olasz Kupában pedig a gólokra hajtunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03422. Magyarország - Horvátország, 1 (2.12) - férfi vízilabda Eb negyeddöntő, 20:15

A horvátok legyőzésével biztosítaná helyét a magyar férfi vízilabda-válogatott az áprilisi Triesztben megrendezendő olimpiai kvalifikációs tornán, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy közvetlenül indulási jogot szerezzen a riói ötkarikás játékokra. A nagy cél megvalósulásához akár két győzelem is elég: kedden a horvátok ellen, majd a csütörtöki elődöntőben. Ha a házigazda szerbek kerülnek a fináléba, ott már ki is kaphatnánk tőlük, hiszen ők már korábban kijutottak az olimpiára.

Benedek Tibor együttese javuló formát mutat, s még veretlen az Eb-n. A nyitófordulóban a görögök elleni 8-8-at leszámítva minden meccsét megnyerte az együttes, igaz, utolsó két ellenfele, Törökország, illetve a nyolcaddöntőben Grúzia válogatottja sem tartozik a világverő gárdák közé. A horvátok a nyitómeccsen 13-6-rakikaptak ugyan a házigazda szerbektől, utána azonban 20-5-re győztek a franciák, 22-2-re Málta, 16-9-re Hollandia ellen. Egyik csapat sincs azonban a világ élvonalában. Ami mindenképp a magyarok mellett szól, hogy a kontinensviadalokon mi vagyunk az olimpiai címvédő „mumusa”. Összesen 11 találkozót játszott egymással a két együttes, ezeken csak egy horvát győzelem született, egy döntetlen és kilenc magyar diadal. 120 gólt lőttünk, míg a horvátok csak 97-szer voltak eredményesek. Mi magyar sikert várunk, ugyanis hazánk számára a riói olimpia is a tét, míg riválisunk már kvalifikálta magát az ötkarikás játékokra.

07039. Napoli - Internazionale, 2 vagy 3 gól lesz (1.95) - Olasz Kupa, 20:45

Már a negyeddöntőknél tart a Coppa Italia ezévi küzdelme, ahol egy igazi rangadó színesíti a keddi játéknapot; a bajnokságban listavezető Napoli a harmadik Intert fogadja. A hazaiak az előző körben kapcsolódtak be a küzdelmekbe, a legjobb 16 között a Verona volt az ellenfelük, akik testén magabiztosan jutottak keresztül (3–0). Ami a milánóiakat illeti, ők is a nyolcaddöntőkben csatlakoztak a sorozatba, s ma esti ellenfelükhöz hasonló különbséggel léptek a legjobb nyolc közé. A bajnokságban egyszer már találkoztak a felek, akkor is Maurizio Sarri alakulata volt a pályaválasztó, és egy kiélezett csatában végül 2–1-re diadalmaskodtak. Izgalmakból szerintünk most sem lesz hiány, viszont mivel kupameccsről van szó, inkább a kimenetelre nem tippelnénk, mert bár csábító a Napoliért kínált odds, benne lehet a meglepetést az Interben. Éppen ezért a gólokra koncentrálunk, melyekből általában mindkét gárda szerez egyet, így a 2, vagy 3 találatszám jó fogadási opciónak tűnik!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!