<>

 
 
 
Két kosártippel érkezünk az Európa-kupából, emellett Spanyol Kupára, FA Kupameccsre és olasz bajnokira fogadunk. Nyerjünk együtt!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 kosár, 3 foci, 13.18-as odds

Két kosártippel érkezünk az Európa-kupából, emellett Spanyol Kupára, FA Kupameccsre és olasz bajnokira fogadunk. Nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

34669. Galatasaray – Szolnok, 1, hendikep -14,5 pont (1.65) – férfi kosárlabda Európa-kupa, 19:00

A szolnoki együttest felkészítő Pór Péter úgy nyilatkozott, a csoport legerősebb csapatához látogatnak szerdán. Tény, hogy a Galata ütős együttest hozott össze erre az idényre, a keretet ragyogó amerikai, szerb és török kosarasok alkotják. Az alapszakaszt 7-3-as mérleggel tudták le, a Top16-ban pedig egy-egy győzelemmel és vereséggel állnak, miután hazai környezetben padlóra küldték a Zaragozát (103-68), majd öt ponttal kikaptak az olasz bajnok Sassari otthonában.

Az Olaj szereplését csak dicsérni lehet, már a továbbjutás is jelentős eredmény volt, a Sassari legyőzéséről nem is beszélve. A múlt héten Zaragozában aztán jött a hidegzuhany: 88-60-as vereséget szenvedtek Vojvodáék. A török bajnokság harmadik helyén álló Galatasaray csarnokában aligha van realitása a magyar sikernek (a házigazda nagyságrendekkel erősebb), főleg, hogy az egyik mezőnyember, az ukrán Lipovij továbbra sem bevethető. A törökök félelmetesek odahaza, ezt szerdán a Szolnok is megtapasztalhatja.

06450. Celta Vigo - Atletico Madrid, 2.5 gól alatt (1.50) - Spanyol Kupa, 20:30

A spanyol Király Kupa negyeddöntőjének első meccsén az Atletico Vígóba látogat. A hazaiak rossz sorozatban voltak, de szombaton nyertek végre, izgalmas körülmények között (Levante, 4–3). A kék-fehérek otthon 5-2-4-es statisztikát hoztak eddig, a kupában eddig mind a négy meccsét megnyerte a gárda (Almeria, Cadiz). Az Atletico nagy formában van, vezeti a bajnokságot, a hétvégén a Las Palmasnál is győzött. Simeone fiai a kupában a Reus után a Rayot búcsúztatták, de idegenben csak döntetleneztek a fővárosiak. Ma is várhatóan felforgatott kezdővel szerepelnek majd a madridiak. Óvatos játék várható, kevés góllal. Néhány hete itt 0–2 lett a végeredmény. Ma sem lesz sok gól.

22440. Leicester - Tottenham, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Angol FA Kupa, 20:45

Az angol bajnokság második és harmadik legtöbb gólját szerző csapata találkozik egymással az FA-kupa visszavágóján, melynek tétje a legjobb 32 közé kerülés. A Leicester City 39-szer volt eredményes 22 forduló alatt, míg a Tottenham 38-szor talált az ellenfelek kapujába. A kupameccs odavágója is gólzáporosra sikeredett (2-2). Mindkét együttesben remek formában futballoznak a csatárok. A hazaiaknál Jamie Vardy és Riyiad Mahrez megállíthatatlan. A duó már 28 gólnál jár a Premier League-ben, míg a Tottenhamnél Harry Kane termeli a gólokat. Az angol támadó 12-szer volt eredményes.

Jó hír mindkét csapat számára, hogy sok hiányzó egyik oldalon sincs. A hazaiaknál Jefferey Schlupp és Matthew James hagyja ki a találkozót, míg a másik oldalon Alex Pritchard és Clinton Mua Njie nem bevethető. A két gárda 2015-ben és 2016-ban ötször találkozott egymással, ebből négyszer gólváltás született, csupán az egy héttel ezelőtti meccsen fordult elő az, hogy nem szerzett gólt valamelyik csapat, akkor a Leicester 1-0-ra diadalmaskodott. Mi gólgazdag összecsapásra számítunk, s úgy gondoljuk, mindkét csapat eredményes lesz szerda este.

22908. Sassuolo - Torino, mindkét csapat szerez gólt (1.85) - olasz bajnokság, 20:45

Elmaradt meccset pótolnak a Serie A-ban. A házigazda jól szerepel az idei bajnokságban, a hatodik helyen áll, otthon még veretlen: négy döntetlen mellett ugyanennyiszer nyertek a zöld-feketék. 31 pontosak, a formájuk elég szeszélyes, mivel előbb nyertek az Internél, utána meg kikaptak a San Paolóban. Két fontos játékosuk visszatér. A Torino egy rettenetesen rossz sorozatot zárt le szombaton, amikor legyőzte a Frosinonét (4–2). Idegenben eddig nem nagyon ment a bikáknak, a statisztikájuk Torinóból kimozdulva csak 2-1-5. 25 pontosak, amivel a tizenegyedik helyen vannak. Visszatért a korábbi gólkirály, Ciro Immobile, a csatár góllal mutatkozott be a csapatban. Gólváltás jöhet a meccsen, mivel mindkét együttes a támadásokban erősebb.

35030. Gran Canaria - Avtodor Szaratov, 169.5 pont felett (1.80) - férfi kosárlabda Európa-kupa, 21:00

A H-csoportban találkozik egymással a két együttes, mindketten 1-1 mérleggel rajtoltak, tehát ez az összecsapás különösen fontos mindkettejüknek. A Gran Canaria meglepően sima vereséget szenvedett a Strasbourg csapatától, ezt azonban a Hapoel elleni idegenbeli meccsen javította. AZ Avtodor szintén kikapott a franciáktól (74-77), míg az izraeli gárdát eseménydús meccsen darálta be (105-96). Az oroszokat testközelből ismerhetjük, hiszen az előző szakaszban a Szolnokkal volt közös csoportban. Mindkét együttes védekezése hagy kívánnivalót maga után, ez a Szaratov mindkét meccsén kijött, a Gran Canaria pedig csak az izraelieket tudta megfogni. Az Avtodor az előző szakaszban 94.7 pontot átlagolt meccsenként, ez is mutatja támadásbeli potenciálját, ugyanakkor közel 84 pontot értek el ellene átlagban meccsenként. Hajtós, pörgős meccset várunk a két együttestől sok-sok ponttal, bár a 169-es határ magasnak tűnik, hozhatják a csapatok.

 
 
  • 17eglerandrew2016január20.22:52ÚjVálasz

    Éjjelre egy kis NBA:

    - Dallas nyer -4-ről (1.40) és 192 felett (1.47)
    - Chicago +11-el támogatva nyer (1.44)
    - LA Lakers +12-vel támogatva nyer (1.39)

    Neten játszok csak, úgyhogy ezek neten fogadhatóak.

     
  • Idézet: eglerandrew
    Juve is vezet! Holnap szerintem a francia kéziben nincs érték, horvátoknak viszont kell a győzelem, -2-3 gólról is jó lehet. De az 1-5 gólos (2.15) és 6-10 gólos (3.
    ...

    Igen látom... 0-0volt,mikor még néztem... Nem mondok semmit... Engem még a 95.percben is érhet meglepetés :(
    Legalább ez az egy jönne...500ra 8000!
    Köszi a kézitippet!

     
  • 15eglerandrew2016január20.22:16ÚjVálasz

    Juve is vezet! Holnap szerintem a francia kéziben nincs érték, horvátoknak viszont kell a győzelem, -2-3 gólról is jó lehet. De az 1-5 gólos (2.15) és 6-10 gólos (3.05) horvát sikert is bepróbálom majd.

     
  • Idézet: eglerandrew
    Jött a dán tipp ;)
    ...

    Én marha... Buli szelvényre raktam Lazio-Juve vendég+azt.Úgyhogy hiába jött a dán tipp.
    Neked gratulálok!
    Holnap kézi eb-re van ötleted?

     
  • 13eglerandrew2016január20.21:41ÚjVálasz
    Idézet: nemtiltjatokkipotyit
    Nekem a nagy szokásos büdös semmi... R.hadt Torpedo kikapott, a Besiktas egy sz. re gólt nem volt képes összehozni, a dán meccsen kb. 70 gól lesz.... Átkozott formám!!
    ...

    Jött a dán tipp ;)

     
  • Idézet: eglerandrew
    Ez a német kézimeccs aranybánya volt :))

    Német 1-5 gólos siker pipa
    Német siker pipa
    Német legtöbb gólos félidővel pipa

    Oroszok is tükörsimán hozták szerencsére.
    ...

    Nekem a nagy szokásos büdös semmi... R.hadt Torpedo kikapott, a Besiktas egy sz. re gólt nem volt képes összehozni, a dán meccsen kb. 70 gól lesz.... Átkozott formám!!

     
  • 11eglerandrew2016január20.18:52ÚjVálasz

    Ez a német kézimeccs aranybánya volt :))

    Német 1-5 gólos siker pipa
    Német siker pipa
    Német legtöbb gólos félidővel pipa

    Oroszok is tükörsimán hozták szerencsére.

     
  • 10edwinmarthon2016január20.18:22ÚjVálasz
    Idézet: nemtiltjatokkipotyit
    Sziasztok!
    Holnap szerintem 2.00ért remek választás az Avtomobiliszt, gondolom hajtanak a playoffra... Egy Széchenyit talán megér :)
    ...

    Úgy látom, a szemléletváltásoddal a tippjeid is szépen jönnek. Ugye mennyivel jobb így élni?

     
  • Ajánlom figyelmetekbe:
    Dánia-Magyaro. 1 és kevesebb, m. 57gól...odds 2.15 nem hinném, hogy 25fölött dobnánk a dániknak, a hazai nem kérdés. Nekem ma ez érződik jó fogásnak.Bocsi,ha mégsem.

     
  • 8Didelphis2016január20.16:14ÚjVálasz

    Sassuolo - Torino H 2,45
    Bilbao - Barcelona V 2

    Ezeket külön ajánlom. :)

     
  • 7Didelphis2016január20.16:11ÚjVálasz

    Másik szelvény:
    Dánia - Magyarország H 1,3
    Chambly - Lyon V 1,4

    odds: 1,82

     
  • 6Didelphis2016január20.16:08ÚjVálasz

    Sziasztok.
    Írok én is pár tippet. Ezeket kombiba játszom meg, a bet365 2,46ot fizet érte.
    Besiktas gólt szerez 1,2
    Szerbia nyer 1,14
    Liverpool nyer 1,28
    Lyon nyer 1,4

     
  • Nem hiszem el. Lekéstem és 1-0...:(az Avtomobilisztnak. Nem baj, rakom a Torpedot

     
  • 4eglerandrew2016január20.13:43ÚjVálasz

    Mára ezekkel szemezek:

    - Német kézi (már 2-es oddson)
    - Orosz kézi (1.30)
    - Liverpool (1.33)
    - Strasbourg kosár (1.38)
    - Bilbao-Barca BTTS (1.80)

    HAJRÁ!!

     
  • Sok sikert!

     
  • És szerintem a Torpedo is legyőzi a Lokomotiv Jaroszlavlt, legalábbis meccsgyőztes lesz.

     
  • Sziasztok!
    Holnap szerintem 2.00ért remek választás az Avtomobiliszt, gondolom hajtanak a playoffra... Egy Széchenyit talán megér :)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!