<>

 
 
 
Néhány nappal ezelőtt kivégezték a katalánok a baszkokat: ma nem várunk újabb vérengzést, de azért győznek a vendégek...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Mi jöhet a hétvégi 6-0 után? Szerintünk ez!

Néhány nappal ezelőtt kivégezték a katalánok a baszkokat: ma nem várunk újabb vérengzést, de azért győznek a vendégek...
Spanyol Kupa
Athletic Bilbao - Barcelona
Szerda, 21:00 óra

A negyeddöntők első mérkőzéseit rendezik a Király Kupában. A baszkok - akik hagyományosan jól szerepelnek ebben a sorozatban - nem volt szerencséjük, hiszen a katalánokkal egy ágra kerültek. Ernesto Valverde együttese decemberre rendezte sorait, viszont a 2016-os esztendő eddig csalódás a csíkosaknak, legalább is ami a bajnokságot illeti. A San Mamesben nem bírtak a Las Palmas-szal, majd kikaptak Sevillában, végezetük 6-0-ra égtek meg a Camp Nou-ban. Most csak a 9. pozíciót foglalják el...

A kupában azért értek el sikereket a piros-fehér-feketék, a Linense után a Villarrealt verték oda-vissza Susaetáék. A mai találkozót is kiemelten kezelik a baszkok, Raul Garcia sérült, Laporte visszatérőben, Aduriz pedig csak a bajnokságban volt eltiltva.

Luis Enrique alakulata ugyan a 2. a bajnokságban, de van egy elmaradt meccse, amelyet ha megnyernek Suárezék, az élre állhatnak. A gránátvörös-kékek remek formában vannak, az Espanyolnál csak döntetleneztek az év első bajnokiján, utána viszont a Granada-Bilbao párosnak tízet hintettek a Camp Nouban. A kupában a Villanovense ellen léptek át az első körben, majd jött a városi rivális, amely mindkétszer megadta magát a nagytestvérnek. A keretben vannak fontos hiányzók: Messi, Jordi Alba vasárnap sérült meg, Suárez eltiltás miatt nem léphet pályára, és egyébként is belenyúlt volna a bajnoki kezdőbe a tréner. A fiatalok ezúttal is szerepet kaphatnak (El Haddadi, Sergi Roberto), de azért lesz rutin is a pályán.

28192. Athletic Bilbao - Barcelona, 2 (1.70) - Tippmix

A vasárnapi hatosból nem lehet kiindulni, viszont ettől a meccstől függetlenül is a katalánok sikerében látunk fantáziát. A baszkok otthon hagyományosan nekirontanak ellenfeleiknek, ezt pedig a gyors katalán csatárok kihasználhatják. Győznek a vendégek,tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!