<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 9.6-os odds öt ütközettel

Markáns tippzuhataggal jelentkezünk pénteken is: érkezik ötlet a kosárlabda Euroligából, a kézi-Eb-ről, és persze fociban is utazunk. Nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00020. Himki Moszkva - Zalgiris Kaunas, 1, hendikep -8,5 pont (1.60) – férfi kosárlabda Euroliga, 18:00

Öt-ötös mérleggel tudta le az Euroliga első szakaszát az orosz és a litván csapat is, ám a moszkvaiak lényegesen jobban kaptál el a rajtot a legjobb 16 közt. Három siker és egy vereség a jelenlegi mutató, Moszkvában érte el a csapat valamennyi diadalát. Mindez nem sok jót ígér annak a Kaunasnak, amely Bambergben 33, Madridban 6 pontos vereséget szenvedett. A Himki másfél éve 26 pontos verést mért litván ellenfelére, ha ekkora különbség nem is lesz közte, érzésünk szerint simán győz a bombaerős, átlagosan 79,5 pontot szerző – egyébiránt a litván Kurtinaitis edző által felkészített - házigazda.

10603. Crvena zvezda - Lok. Kubany Krasznodar, 151.5 pont felett (1.80) - férfi kosárlabda Euroliga, 20:00

AZ E-csoportban csap össze a 2-2 mérleggel rajtoló Crvena és a 3-1 sorral álló Kubany. A hazaiak rosszul kezdték ezt a szakaszt, hiszen előbb az Anadolu otthonában kaptak ki 1 ponttal, majd a Fenerbahce nyert náluk 23-mal. Ezt azonban két siker követte: meglepték a Panathinaikoszt idegenben, majd Belgrádban verték a Malaga csapatát. A Fener elleni meccs kivételével a támadójáték olajozottan működött, ugyanakkor hatékony védekezést csak Athénban tudtak felmutatni. A Lokomotívban ütős kis csapat állt össze: az NBA-s múlttal rendelkező Randolph, Claver, Broekkhoff, Singleton és Draper is hasznos játékos. A gárda eddig minden meccsén 70 felett szórt, azonban csak a Panathinaikoszt tudta 70 alatt tartani. Mindkét gárda 75 felett átlagol tehát meccsenként, mutatóik az első 4 fordulóban szinte azonosak. Így szoros meccset várunk, jó eséllyel inkább a támadójátékok és nem a védelmek dominálnak majd, így 152-ig eljuthatnak a felek.

11635. NAC Breda - Helmond, 1 (1.40) - holland másodosztály, 20:00

A Breda a hét elején kikapott az Ajax tartalékcsapatától, így nem tudott felzárkózni az éllovas Sparta Rotterdamhoz. Jelenleg a harmadik 39 ponttal, otthon 6-1-3-as statisztikával. Formája jó volt, de ez a hétfői vereség elrontja az összképet. A Helmond még tagja lehet a rájátszásnak, a tizedik 27 egységgel, csak eggyel elmaradva a már play off-os MVV mögött. Idegenben sem rossz (3-4-3), idén eddig egyet nyert, egyet veszített. Felvállalja a támadófocit, sok gólt lőnek idegenben is (18). Ma viszont a NAC-nak már nem szabad hibáznia, és a sárga-feketék nem is okoznak csalódást.

22309. Cercle Bruges - Eisden Maasmechelen, 1 (1.30) - belga másodosztály, 20:30

A 4. helyen álló, feljutásra vágyó brüsszeli csapat fogadja a 15. helyen tanyázót. A Cercle visszajutna az élvonalba, ám a verseny iszonyatosan szoros: a reális esélye az élmezőny minden tagjának megvan, hiszen még a 8. helyezett is csupán 10 pontra van az éllovastól. A Bruges 8 pontos lemaradásban van, jelenleg 37 ponttal áll, bajnoki meccsen utoljára október végén kapott ki. Döntetlenekkel azonban szórt el rendesen pontokat, immáron 7 reminél tart 20 meccs alatt. AZ Eisden alsóházi csapat, 16 pontot szerzett eddig mindössze, sok gólt kap és nagyon keveset lő. Vendégként még nyeretlen, 4 döntetlenjéhez 6 vereség társul. Óriási a tudásbeli különbség a két együttes közt, melyet a szorzók is remekül mutatnak. A Bruges azonban nem nagyon engedhet meg magának további pontvesztéseket, pláne hazai pályán, különben jövőre is megmarad neki a másodosztály. Az 1.30-as odds ellenére szerintünk egy szelvényre megéri behúzni a hazait.

00336. Spanyolország - Horvátország, 1 (1.85) - férfi kézilabda Eb-elődöntő, 21:00

Csodát hajtott végre szerda este a horvát férfi kézilabda-válogatott. Szomszédjaink elődöntőbe jutásához két feltételnek kellett teljesülnie, egyrészt a norvégoknak le kellett győzniük a franciákat, másrészt a horvátoknak legalább 11 góllal kellett megverniük a házigazda lengyeleket. A balkáni ország teljesítette a tervet: 14 találattal legyőzték a házigazdákat, így a fináléba kerülésért Spanyolországgal mérkőznek meg. A hispánok a 2. csoport élén végeztek, csupán Dániától kaptak ki 27-23-ra, s magabiztosan jutottak az elődöntőbe. A két csapat egymás elleni mérlegében jobbak a horvátok. Tizenhat találkozóból tízszer diadalmaskodtak, s mindössze öt vereséget szenvedtek, ám legutóbb, a 2014-es Eb-n a spanyolok nyertek. Úgy gondoljuk, a horvátokból rengeteg energiát vett ki a lengyelek elleni találkozó, így mi hispán sikerre számítunk.

 
 
  • 6f12thegod2016január29.22:38ÚjVálasz

    Legalabb a spanyolok hoztak a nagytetesemet, de kozben azert volt, amikor meleg volt a pite :D

     
  • 5f12thegod2016január29.21:19ÚjVálasz
    Idézet: nemtiltjatokkipotyit
    Annyira tudtam, éreztem,hogy a franciák ma simán verik a dánokat. 2.40ért miért nem raktam? Én hülye.
    ...

    En se raktam, pedig nagyon gondolkodtam rajta..

     
  • 4axlbaba2016január29.20:45ÚjVálasz
    Idézet: nemtiltjatokkipotyit
    100ezret legalább?
    Akkor tényleg kifizetődő volt :
    ...

    Nem,csak egy nullával kevesebbet :( de már csak 7.25 volt

     
  • Idézet: axlbaba
    Annyira tudtam,hogy döntetlen lesz a norvég-német... még jó,hogy én raktam :)
    ...

    100ezret legalább?
    Akkor tényleg kifizetődő volt :

     
  • 2axlbaba2016január29.20:08ÚjVálasz

    Annyira tudtam,hogy döntetlen lesz a norvég-német... még jó,hogy én raktam :)

     
  • Annyira tudtam, éreztem,hogy a franciák ma simán verik a dánokat. 2.40ért miért nem raktam? Én hülye.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!