<>

 
 
 
Érkezünk egy tutival a magyar kosárligából, a labdarúgó német harmadosztályból és a spanyol élvonalból.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 szombati tuti, 3.32-es odds

Érkezünk egy tutival a magyar kosárligából, a labdarúgó német harmadosztályból és a spanyol élvonalból.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

08309. Dynamo Dresden - Mainz amatőr, 1 (1.55) - német harmadosztály, 14:00

A hazaiak 46 ponttal magabiztosan vezetik a Bundesliga III-at, hazai pályán erősek: nyolc siker mellett egyszer-egyszer döntetleneztek és kaptak ki. A sárga-feketék nagyon jól kezdték a bajnokságot, de az ősz végére lelassultak, sokat ikszeltek. A tavasz első meccsét elveszítették, de aggódniuk még így sem kell, mivel előnyül 10 pont a harmadik helyezettel szemben. A Mainz második csapata a középmezőnyben áll, 30 pontja van, feltűnően sokat osztozik meg a pontokon (7-9-6). A piros-fehérek sincsenek jó formában, november vége óta nem nyertek, az év első mérkőzésén megint jött a döntetlen (Wehen, otthon, 0–0). A drezdaiak fel akarnak jutni a másodosztályba, ehhez otthon nem nagyon szabad hibázniuk. Ma sem jön a meglepetés, nyer a házigazda.

26717. Sopron – Szombathely, meccsgyőztes, 1 (1.49) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Szépen elkapta a fonalat a Sopron az utóbbi hetekben, zsinórban hat bajnoki győzelemnél jár. A legutóbbi diadal szólt a legnagyobbat, hiszen a legerősebb magyar együttest, a Szolnokot győzte le tükörsimán, 86-78-ra az SKC. A kanadai Laroche 30, míg az amerikai Tiggs 18 pontot tett be a közösbe, és nagyszerűen játszottak a magyarok is. A Sopron már a hatodik a tabellán, a 10-5-ös mutatójával éppen a 9-6-tal álló Falcót előzi meg.

A vendégcsapatnak ugyanis közel sem megy ennyire: ötöt elbukott a legutóbbi hét fellépése közül. Különösen idegenben bizonytalan, hiszen a Nyíregyháza és a MAFC elleni győzelem mellett öt zakója van, bukott a legutóbbi négy túráján. A hazai lendület szombat este is nyerő lehet…

12560. Villarreal - Granada, 1 (1.44) - spanyol bajnokság, 20:30

A Villarreal egészen jól teljesít idén, 41 pontjával ott van az élmezőnyben és még úgy is 7 pont az előnye az üldözőkkel szemben, hogy a legutóbbi két fordulóban csak döntetlent játszott. Otthon különösen erős a társaság, melyet elsősorban stabil védelmének köszönhet, elvérzett már náluk a Valencia, a Real és a Sevilla is. A Granada menekül a kiesés elől, az elmúlt 5 fordulóban szerzett 6 pontjával pedig a vonal fölé került, de nem érezheti magát közel sem biztonságban. Két kiütéses vereség után a legutóbbi fordulóban fontos 3 pontot szereztek a Getafe ellen (3-2). Vendégként a legutóbbi 3 meccsét elveszítette, ráadásul mindezt 2-13-as gólkülönbséggel tette, ami nem túl jó jel. A vendégeknél a védő Biraghi visszatérhet eltiltásából, azonban a támadósorban és a védelemben még így is lesz 2-2 hiányzó. Biztos, hogy egy harcos és elszánt Granada lép majd pályára ezen a meccsen, azonban a Villarreal stabil védelme ellen nem sok esélyt adunk nekik. Ha a hazaiak fel tudják törni a Granada védelmét (amire azért jó esélyt látunk), akkor behúzhatják a 3 pontot és tovább tapadhatnak a Real csapatára.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!