<>

 
 
 
A Leverkusen és a Hannvoer sem tudta győzelemmel kezdeni a tavaszi idényt. Szombati egymás elleni meccsükön inkább a gólokra hajtunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ha csak egy meccset választasz, ez legyen az

A Leverkusen és a Hannvoer sem tudta győzelemmel kezdeni a tavaszi idényt. Szombati egymás elleni meccsükön inkább a gólokra hajtunk.
Német bajnokság
Leverkusen - Hannover
Szombat, 15:30 óra

A Bayer 28 ponttal az 5. a Bundesligában, hazai mutatója nem feltétlenül erős. 4-2-2-es mérlegét még inkább rontja, hogy vereségeit nem nagycsapatoktól szedte össze - a Köln és a Darmstadt győzött nála. A téli szünet előtt jól ment Roger Schmidt fiainak, kétszer nyertek, január első tétmeccsén viszont csak ikszleni tudtak a piros-feketék a Hoffenheim vendégeként. A keretben Hilbert, Boenisch, Bender és Aranguiz sérült, tehát két bekk és két középpályás marad ki.

A Hannover a pocsék őszi szereplés után menesztette korábbi edzőjét, érkezett Thomas Schaaf, aki Brémában legendás alakulatot rakott össze, legutóbbi frankfurti munkavállalása viszont már nem sikerült ilyen parádésra. A tréner a támadófutballt preferálja, ennek megfelelően is igazoltak a szünetben a szászok: előre érkezett Szalai és Hugo Almeyda - mindketten pályára is léptek a társulat első bajnokiján Jól is indult a kilencven perc, ám végül otthon kapott ki 2-1-ra a Hannover a Darmstadtól.

Ezúttal idegenben kellene pontot, pontokat szerezniük Sobeichéknek. A csapat az utolsó helyen áll, mindössze 14 egység szerepel a neve mellett. Vendégként 2-2-5-ös a mérlege, a formája viszont nem az igazi - a felkészülési időszakban is csúsztak be vereségek.

Schaaf mesternek lesznek gondjai a kezdőcsapat összeállításakor. Egy belső védője és egy védekező középpályása eltiltott (Schulz, Sane), a középpályáról Andreasen és Kiyotake, a támadók közül pedig Benschop hiányzik majd sérülés miatt.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06923VTöbb, mint 2.5 gól1.45

A Leverkusen minden bizonnyal nem hibázik otthon, viszont a gólokban nagyobb érték rejlik. Szerintünk legalább három találat születik a kilencven perc során! Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!