<>

 
 
 
Kosár, kézi, hoki és foci. Ezekre a sportágakra fogadunk pénteken, mindegyikből 1-1 tutit szállítottunk ezúttal.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 sportág, 4 tipp, 5.89-es odds

Kosár, kézi, hoki és foci. Ezekre a sportágakra fogadunk pénteken, mindegyikből 1-1 tutit szállítottunk ezúttal.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

23966. Zalgiris Kaunas - CSZKA Moszkva, 1, hendikep +13,5 pont (1.55) – férfi kosárlabda Euroliga, 18:45

A litván Zalgirisnak nem nagyon van továbbjutási esélye, 1-4-es mutatóval az utolsó helyen áll. Otthon csak kétszer játszott a sorozat mostani szakaszában: a Laboraltól nagyon kikapott, az Olympiakoszt húsz ponttal legyőzte. A vendég moszkvaiak erősebb kerettel rendelkeznek, ám közel sem olyan meggyőzőek, mint korábban, a Top16-ban mindkét idegenbeli meccsüket elbukták (Himki, 91-89, Laboral, 81-71).

A CSZKA-nak fantasztikus, 15-1-es mérlege van a Kaunas ellen az Euroligában, ám a hazai porondon (VTB-liga) azért előfordult néhány litván siker. Moszkvai győzelmet várunk pénteken, ám megszakadni talán nem fognak De Colóék, már csak azért sem, mert jövő hétfőn a Himki elleni moszkvai derbi vár rájuk.

24387. Baia Mare - FTC, 2 (1.75) - női kézilabda BL, 19:00

A második helyen álló Ferencváros a negyedik Baia Mare otthonába látogat a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének hetedik fordulójában. A magyar csapat remek formában kézilabdázik. Az együttes négy győzelem mellett mindössze a százszázalékos orosz Rosztov Don ellen kapott ki. A románok csupán kétszer diadalmaskodtak, míg négyszer vereséget szenvedtek, többek között attól a norvég Larviktól, amelyet Szucsánszki Zitáék 30-27-re legyőztek az előző fordulóban. Elek Gábor tanítványainak mindenképp nyerni kell a hazai környezetben is sebezhető Baia Mare ellen, hiszen úgy változatlanul tapadhatnak a listavezető Rosztov Donra, egyben pedig távol tarthatják maguktól a Larvikot. A két csapat egymás ellen most debütál, úgy gondoljuk, Fradi sikert hoz az első közös meccs.

05435. Antalyaspor - Fenerbahce, 2 (1.50) - török bajnokság, 19:00

A hazaiak 21 ponttal a tizennegyedik helyen állnak, jól elszakadtak a kiesőktől, de ha nem javul a formájuk, még bajba is kerülhetnek a szezon végén. Régen nem nyertek a bajnokságban, október közepe óta csak egyszer győztek, az idén kétszer kaptak ki. Otthon átlagosak (3-5-2) A Fenerbahce a listavezető a törököknél: 46 pontosak van Persie-ék, idegenben is meggyőzően teljesítve. Statisztikájuk 6-2-1, és nemcsak a bajnokságban, hanem a kupákban is jól szerepelnek. A sárga-kékek legnagyobb riválisa a Besiktas, a "Fekete Sasok" pedig úgy vannak ötpontos hátrányban a Fenerrel szemben, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A vendégek nyerési kényszerben lépnek pályára, de a rutinos, erős alakulat megoldja a feladatot.

32029. Ingolstadt - Hamburg, 4.5 gól felett (1.45) - német jégkorongbajnokság, 19:30

Nem sok van már hátra a német hokiliga idei alapszakaszából és a két csapat számára még komoly tétje van a hátralévő meccseknek. Az Ingolstadt ugyanis 60 pontjával a 9. helyen áll, azonban pengeélen táncol, hiszen a már nem rájátszás helyen álló Augsburg csak 1 ponttal van lemaradva tőle. De egy jó hajrával még a top6-ra is lenne esélye, amely egyenesen a negyeddöntőbe repítené a társaságot. A Hamburg már azzal is kiegyezne, ha odaérne a 8-10. helyek valamelyikére, ettől pedig mindössze 1 pont választja el. A Düsseldorf legyőzése (4-2) komoly lendületet adhat a csapatnak, azonban vendégként eddig nem sok sikerélménye van (6 győzelem, 15 vereség). Gólok tekintetében mindkét csapat jól áll: a hazaiak 31 (otthon 15), a vendégek 28 (idegenben 13) bajnokija hozott legalább 5 találatot. Idén eddigi három egymás elleni meccsük mindegyikén a hazai csapat nyert, ebből kettő találkozón esett legalább 5 gól (ebben a felállásban 9 gólos meccset vívtak). Jó esélyt látunk tehát arra, hogy ezúttal sem unatkoznak majd a nézők a 60 perc során.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!