<>

 
 
 
A Mönchengladbach rémes formában kezdte a tavaszi idényt, a Werder pedig immáron Kleinheislerrel a soraiban menekül a kieső zónától. Izgalmas meccset várunk a két együttestől.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

A gólokra hajtunk Kleinheislerék meccsén

A Mönchengladbach rémes formában kezdte a tavaszi idényt, a Werder pedig immáron Kleinheislerrel a soraiban menekül a kieső zónától. Izgalmas meccset várunk a két együttestől.
Német bajnokság
Mönchengladbach - Bremen
Péntek, 20:30 óra

A Mönchengladbach úgy kezdte a tavaszt, ahogy az őszt: pocsékul. Akkor a zöld-fehér-feketék ötször kaptak ki sorozatban, az idén eddig kétszer kapituláltak. Akkor André Schubertre várt a feladat, hogy felrázza a társulatot, és ezúttal is a tar szakembernek kellene életet lehelni Stindlékbe. A házigazda 19 bajnokin 29 egységet szerezve a 6. a Bundesligában, hazai környezetben 6-1-3 a statisztikája, gólkülönbsége pedig 19-15. 16/4 az over under mérlege. A formájáról már szóltunk: a Dortmund elleni hazai vereség még adott esetben belefért, de Mainzból azért illett volna pontot hozni.

A téli szünetben Drmic ment kölcsönbe a Hamburghoz (a svájci csatár nem volt alapember), jött Jonas Hofmann Dortmundból és Martin Hinteregger Salzburgból. Mindketten a kezdőben kaptak helyet a múlt héten. A keret nem lesz teljes, Xhaka eltiltott még, Herrmann és Hahn a középpályáról, Schulz és Jantschke a védelemben sérült. Alvero Dominguez visszatérésére van esély.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

05607VTöbb, mint 2.5 gól1.45

A brémaiak veszélyes helyzetben teleltek, és noha két mérkőzésen négy pontot húztak be, még mindig osztályozós pozícióban állomásoznak. Az északiak 19 egységig jutottak, vendégként viszont erősek: 4--2-4-es mérlegük arra enged következtetni, hogy távol a Weser Stadiontól bátrabban futballoznak Pizzaroék. A gólokkal is így állnak, hiszen míg otthon 8-szor, addig vendégként 15-ször voltak eredményesek Ujahék. 13/6 az over/under statisztikájuk.

Viktor Skripnik vezetőedző alakulata a Schalkét verte meg az első idei fordulóban, majd otthon kétgólos hátrányt ledolgozva mentett pontot Dárdai Herthája ellen (3-3). A keret hiányos lesz: Santiago Garcia a védelemből eltiltását tölti, Galvez, Sternberg (bekkek), Yildirim, Bargfrede (kp.) és Jóhannsson (csatár) sérült.

Mindkét alakulatban benne van a támadópotenciál, és ma sem hazudtolják meg magukat a fiúk. A két zöld gárda összecsapásától gólokat várunk, hármat mindenképpen. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!