<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Hazait húzunk a Török Kupa negyeddöntőjében

A Basaksehir veretlenül nyerte csoportját a kupában, most pedig a negyeddöntő első felvonásán előnyt szerezhet saját közönsége előtt.
Török Kupa
Istanbul Basaksehir - Rizespor
Csütörtök, 19:45 óra

Az Istambul Basaksehir jól szerepel a bajnokságban, és a kupában is már ott van a negyeddöntőben. A kékeknél Abdullah Avci a vezetőedző immár két éve, és a tréner jó csapatot gyúrt össze. Persze, a legnagyobbakkal nem tud versengeni a klub, de a jelenlegi 4. helyezésük - amely a végelszámolásnál EL-t érne - megsüvegelendő. A Basaksehir Fatih Terim Stadium-ban kimondottan erősek (6-1-2), és a formájuk sem rossz: 2016-ben még nem kaptak ki tétmeccsen. A keretben vannak válogatott futballisták, és a középpályán Emre Belözoglu képviseli a rutint. A gárda az előző körben is erős csapattal állt fel a kupameccsre, és ma is így tesz. Van sérült (az egyik kapus és egy jobbszélső), de Viscáék így is ütős tizeneggyel várják riválisukat.

A Rizespor a 10. a bajnokságban, kiesési gondja nem lesz, igaz, a nemzetközi porond sem realitás. Az együttes pontjai zömét otthon szerezte, vendégként hadilábon áll a góllövéssel: 9 fellépésen csak 7-szer voltak eredményesek Hikmet Karaman fiai. A brigád formája hullámzó, a kupákban eredményesek voltak Korkmazék, a bajnokságban december 26-a óta nem nyertek - akkor viszont épp mai ellenfelüket győzték le hazai környezetben. A keretben az elsőszámú gólvágó sérült.

28628. Istanbul Basaksehir - Rizespor, 1 (1.65) - Tippmix

A továbbjutás két mérkőzésen dől el, és az az érzésünk, hogy a Basaksehir előnyt szerez a visszavágóra. Erősebb a hazai keret, és ma ez kijön a pályán is. Tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!