<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Lipcsei: dortmundi X, Napoli-diadal

Végre folytatódnak az európai kupaküzdelmek, a BL- és az El-rangadók alkalmával pedig a megszokott módon hétközi sztártippel is jelentkezünk. Ezúttal a korábbi ferencvárosi közönségkedvenc, Lipcsei Péter vállalkozott esélylatolgatásra.
Benfica – Zenit, 1

- Jobb csapata van a portugáloknak, szerintem hazai környezetben legyőzik a Szentpétervárt.

PSG – Chelsea, X

- Habár a londoniak nem most futják életük szezonját, Hiddink érkezése egyértelműen pozitív hatást váltott ki a játékosokból. A párizsiak a bajnokságban egyeduralkodók, a BL-ben viszont ez is kevés lesz a győzelemhez, egy döntetlenre jó lehet a Chelsea Franciaországban.

Gent – Wolfsburg, X

- Két hasonló erősségű csapat találkozik: talán a németek egy hajszállal jobbak, a hazai pálya azonban ezúttal a belgákat segíti, a tippem itt is döntetlen.

AS Roma – Real Madrid, 2

- Bár egyre jobb formába lendülnek a rómaiak, Zidane is felrázta a madridiakat, akiknek, véleményem szerint nem okoz majd gondot a farkasok legyőzése.

Dortmund – Porto, X

- Ebben a párharcban kissé elfogult vagyok, hiszen a Porto közel áll a szívemhez, Dortmundban azonban nem lesz egyszerű nyerni. Egy iksszel azt hiszem nem csak én, hanem a portugálok is kiegyeznének.

Fiorentina – Tottenham, 1

- Két remek formában lévő gárda találkozik, mégis az az érzésem, hogy Paolo Sousáék kihasználják a hazai pálya előnyét és legyőzik az angolokat.

Villarreal – Napoli, 2

- Habár a főpróba nem sikerült túl jól a Napolinak, ettől függetlenül szenzációsan futballoznak Higuaínék, nehezen tudom elképzelni, hogy a spanyolok megnehezítsék a vendégek dolgát. Szerintem a nápolyiak előnyt szereznek a visszavágóra.

Marseille – Athletic Bilbao, 1

- Egyre jobb formába lendül az OM, pláne hazai környezetben és bár a Bilbao okozott már meleg perceket a bajnokságban a Barcának és a Reálnak is, alulmaradnak a Vélodrome-ban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!