<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Remek meccset és gólokat várunk Dortmundban

A csütörtöki Európa-liga mérkőzések közül Dortmundban rendezik az egyik, ha nem a legjobban várt összecsapást, a Borussia ugyanis a Portót fogadja!
Európa-liga
Dortmund - Porto
Csütörtök, 19:00 óra

Habár a BL-ből való kiesés alighanem csalódás a dortmundiaknál, a második számú európai kupasorozat egyik legnagyobb esélyeseként könyvelték a sárga-feketéket, akik vélhetően komolyan veszik majd a sorozatot. Ennek megfelelően a németek kellően rápihentek a találkozóra, hiszen Thomas Tuchel több kulcsemberét is pihentette hétvégén a Hannover ellen. Bender és Sahin ennek ellenére biztosan nem lehet ott a pályán, Aubameyang azonban vélhetően játékra jelentkezik majd és ott is lesz a kezdőben. A Signal Iduna Park köztudottan oroszlánbarlangnak számít Európában, Reusék pedig hazai statisztikájukkal próbálják is mindezt alátámasztani; legutóbbi 10 meccséből 9-et megnyert a gárda saját közönsége előtt, ami mindenképpen jelzés értékű lehet a portugáloknak.

Ennél azonban alighanem nagyobb problémája is van José Peseireo vezetőedzőnek, például a csapat összeállítása, két alapemberére ugyanis, – Danilóra és Maxi Pereirára – eltiltás miatt biztosan nem számíthat az odavágón, Marcano sérülése pedig szintén nem jött rendbe, így komoly fejfájást okozhat a védelem megszervezése. A főpróba mindenesetre remekül sikerült, hiszen a bajnokságban az ősi rivális Benfica otthonában tudtak nyerni a kék-fehér csíkos mezesek, újból nyílttá téve a bajnokságot.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

19975HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.90

A Dortmund vélhetően annak reményében lép ma pályára, hogy megnyugtató előnyt szerezzen a jövő heti visszavágóra, felelőtlenül azonban nem támadhatnak, mert bár hátul sebezhető lesz a vendégcsapat, a Brahimi és Aboubakar fémjelezte támadósor bármikor életveszélyt jelenthet a kapujukra.

Szerintünk a támadófocié lesz a főszerep, a Portónak mindenképpen gólt kell szereznie, hogy maradjon esélye a visszavágóra, a Borussiánál pedig nem az a kérdés hogy betalál-e, hanem hogy hány góllal terheli meg Iker Casillas hálóját. Ezek után mi más lehetne a biztos tippünk a mérkőzésre, mint a gólváltás?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!