<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Használjuk ki az éllovas pazar formáját

Pazar formát mutat a belga éllovas Bruges, amely péntek este eseménydús meccsen verheti alsóházi ellenfelét.
Belga bajnokság
FC Bruges - Westerlo
Péntek, 20:30 óra

Az FC Bruges 55 pontjával vezeti a belga pontvadászatot, a Jan Breydel Stadium-ban pedig 12-0-1 a statisztikája. A formája pazar, a legutóbbi hat bajnokiját kivétel nélkül megnyerte, utolsó kettőn még csak gólt sem kaptak a kék-feketék. Sikereik értékét növeli, hogy két hete a 2. Gent, vasárnap pedig a 4. Oostende volt az ellenfél. Diabyék hazai gólkülönbsége is félelmetes, 33 rúgottra csak 9-et kaptak. Michel Preud'homme alakulata nem lesz teljes, ugyanis egy jobbszélső sérült, egy kilencgólos támadó pedig eltiltását tölti.

A Westerlo 26 pontjával csak a 14. - ha még egy pozíciót ront, máris a bennmaradásért kell osztályozót játszania. A tét tehát a vendégek számára sem kicsi. A társulat idegenben harmatos, 2-5-6-os mérlegükhöz viszonylag bátor, 17-29-es gólkülönbség passzol. Bob Peeters tanítványai eddig csak két túrájukon maradtam impotensek. A formájuk felfelé ívelő, utolsó nyolc bajnokijából csak kettőt veszített el, és megnyert négyet. A hétvégén a dobogós Standardot verték - a győzelem azonban áldozatokkal járt. Egy ötgólos csatár kisárgázta magát, így ma eltiltását tölti, rajta kívül sérülés miatt nem bevethető egy védekező középpályás és egy jobbhátvéd.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

06152VTöbb, mint 2.5 gól1.40
25594HFC Bruges1.22

Egyértelműen a Brugge a találkozó esélyese, ám nem lepődnénk meg, ha a Westerlo is betalálna. Ezen logika mellett a legoptimálisabb fogadásnak a hazai siker és a +2.5 kombinációja tűnik. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!