<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólerős csapatokra fogadunk a spanyoloknál

A kiesés elől menekülő házigazda a jó formában lévő, de csütörtökön kupázó vendégekkel izgalmas, gólgazdag mérkőzést vívhat...
Spanyol bajnokság
Rayo Vallecano - Sevilla
Vasárnap, 12:00 óra

Paco Jemez együttese 24 ponttal a 15. helyen tanyázik. Nyugalomra semmi ok, hiszen a játéknap előtt a vonal alatt állomásozó Las Palmas 21-gyel állt. Ami egyértelműen a darazsak mellett szól, hogy otthon szerepelhetnek, hiszen egységeik zömét az Estadio de Vallecas-ban szerezte. 5-2-5-ös sora nem rossz, és, ha ehhez hozzávesszük, hogy Baenáék a legutóbbi két hazai meccsüket nullra nyerték, már nem is olyan esélytelenek... Összességében január 17-e óta nem kaptak ki Castroék, a két siker mellett vendégként háromszor remiztek. A keret nem lesz teljes, egy bekk eltiltott, Tono kapus sérült még, Jozabed, a meghatározó középpályás bevetése kérdéses, viszont a kilenc találatnál járó Javi Guerra ott lehet, legrosszabb esetben a padon.

A vendégek is nagyszerű passzban érkeznek a fővárosba, a nagy menetelés hatására Unai Emery fiai már az 5. pozícióból várhatják a folytatást. A déliek november vége óta csak egyszer szenvedtek vereséget, otthon ellenállhatatlanok, és most már vendégként is képesek a pontszerzésre. Viszont még mindig nem nyertek Reyesék távol Sevillától (0-7-4), ezen a mutatón mindenképpen javítana az andalúz alakulat. A héten a Moldét végezték ki az Európa Ligában (3-0), így a visszavágóra nyugodtan utazhatnak Gameiróék. Az együttesben egyedül Krychowiak (kp.) a fontos hiányzó.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

10735HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.50

Bár a Sevilla idegenben nem brillírozik, ma beveheti a kitámadó Rayo kapuját. És a darazsak is eredményesek lehetnek - így áll össze tippünk: mindkét fél betalál!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!